Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Херсонщині росіяни влаштували облави на дезертирів, - Генштаб
commentss НОВИНИ Всі новини

На Херсонщині росіяни влаштували облави на дезертирів, - Генштаб

Генштаб ЗСУ повідомляє про високий рівень дезертирства серед росіян

21 лютого 2023, 20:14
Поділіться публікацією:

В окупованому Чаплинському районі Херсонської області російська армія провела масові облави на дезертирів. Російських солдатів, які з різних причин покинули лави окупаційної армії, шукають з 20 лютого в приватних будинках і на дачах району. Про це сьогодні, у своєму традиційному інформаційному зведенні, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України, передають "Коментарі".

Генштаб Збройних сил України оцінює як високий рівень дезертирства в лавах окупаційної росармії.

Водночас, в окупованих Севастополі та Криму спостерігається погіршення криміногенної обстановки. Сюди після завершення контракту та помилування прямують раніше засуджені учасники приватної військової компанії "Вагнер". Їх, за даними Генштабу ЗСУ, у разі затримання за скоєння злочинів знову спрямовують на передову.

Проте, як повідомляють українські військові, російська армія продовжує завдавати артилерійських ударів по цивільній інфраструктурі та по домівках мирного населення України. Минулої доби таких ударів було завдано понад тридцять, зокрема і по Херсону, де є жертви серед мирного населення.

Нагадаємо, що зараз експерти відзначають нездатність Кремля до активного наступу . На цьому тлі сьогодні російський диктатор, виступаючи перед Федеральними зборами, знову заговорив про ядерну зброю . А Пригожин відновив набір ув'язнених для війни в Україні. При цьому на відео, яке стало надбанням громадськості, голова ПВК "Вагнер" каже, що йому потрібні люди з "кримінальними талантами", які відсиділи щонайменше п'ятнадцять років за вбивство, грабіж, розбій, заподіяння тяжких тілесних ушкоджень.

На Херсонщині росіяни влаштували облави на дезертирів, - Генштаб

Генштаб ВСУ повідомляє про дезертирство серед окупантів



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини