Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Херсонщині гауляйтери розікрали російські гроші: що про це відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

На Херсонщині гауляйтери розікрали російські гроші: що про це відомо

Колаборанти підтримують російські ідеї, поки їм платять гроші

19 червня 2024, 22:05
Поділіться публікацією:

У місті Генічеськ, яке знаходиться на окупованій території Херсонської області, місцеві гауляйтери розікрали гроші, які прислав Кремль.

На Херсонщині гауляйтери розікрали російські гроші: що про це відомо

Колаборанти в окупації крадуть російські кошти. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, місцеві колаборанти розікрали гроші, які РФ виділила на відновлення школи. Усі заплановані дедлайни здачі відремонтованого приміщення давно минули, однак у школі так і не зробили ремонт. Генічеський гауляйтер Сергій Черевко намагається пояснити кураторам із Москви, що через підвищення цін на будівельні матеріали та сантехніку закінчити ремонт немає можливості.

У Центрі спротиву відзначили, що вся цінність “руского міра” закінчується на питаннях грошей, а схожі схеми з розкрадання коштів посібники окупаційної влади застосовують на ремонтах пам’ятників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники просуваються вперед на Покровському напрямку, пише офіцер ЗСУ Микола Мельник. "Відбувається те, що я й казав. Ми відходимо з "підкови" між Уманським і Новопрокопівським, оскільки воювати за дві не потрібні посадки немає ані сил, ані засобів. Остаточна втрата Соколу — це вже навіть не питання часу, а факт", — наголосив Микола Мельник. На думку військовослужбовця, противник продовжить нарощувати тиск на цих напрямках, а ЗСУ будуть відступати до великих фортифікаційних рубежів.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що через війну в Україні світ наближається до справжньої катастрофи, яка може статися вже у найближчі 3-4 місяці, заявив президент Сербії Александр Вучич. Сербський президент вважає, Захід не може дозволити собі, щоби програла Україна, оскільки для США і НАТО це буде означати погіршення геополітичної ситуації. Водночас, за його словами, якщо війну програє Путін, то "він втратить усе". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини