Головна Новини Суспільство Війна з Росією На фронті з'явилися модернізовані російські танки: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

На фронті з'явилися модернізовані російські танки: що відомо

Російські пропагандисти називають Т-14 "Армата" "перспективним основним бойовим танком"

25 квітня 2023, 10:28
Поділіться публікацією:
Російська пропаганда активно розповідає, що на українському фронті з'явилися нові російські танки Т-14 "Армата". Як пише пропагандистське видання "РИА Новости" з посиланням на джерела, ці танки застосовують для ведення вогню за українськими позиціями, але в прямих штурмових діях вони поки що не беруть участі.

Стверджується, що "Армати" отримали дозахист борту від протитанкових боєприпасів.
Зазначимо, ще у січні 2023 року британська розвідка повідомляла, що Росія може перекинути в Україну свої нові танки Т-14 "Армата" з пропагандистською метою.

Російські пропагандисти називають Т-14 "Армата" "перспективним основним бойовим танком". У нього гусенична платформа та ізольована безекіпажна вежа. Повідомлялося, що ці танки так і не були використані. Також українська розвідка стверджувала, що виробництво цієї техніки зупинилося через санкції.

Читайте також на порталі "Коментарі" — хто може втомитися від війни – у чому Україна має переконати Захід. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню детально проаналізували ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данилов закликав дружні країни не педалювати переговори Києва з Москвою. За його словами, мета російського агресора залишається незмінною – знищення України. А тому говорити з РФ можна лише мовою сили, а саме зброї. Про що говорять такі заяви? Що важливо розуміти Україні та її партнерів? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

На фронті з'явилися модернізовані російські танки: що відомо

Російські танки Т-14 "Армата". Фото: із відкритих джерел



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини