Головна Новини Суспільство Війна з Росією На фронті назріває ще одна проблема: про що йде мова
commentss НОВИНИ Всі новини

На фронті назріває ще одна проблема: про що йде мова

Російські загарбники намагаються виграти час для посилення кадрової армії

20 грудня 2023, 23:27
Поділіться публікацією:

Російські окупанти все активніше використовують для наступальних дій укомплектовані ув'язненими підрозділи "Шторм-Z", щоби виграти час для покращення боєздатності кадрових військовослужбовців. У майбутньому це може створити для Сил оборони України стратегічну проблему. Про це заявив військовий експерт Defence Express Іван Киричевський. 

На фронті назріває ще одна проблема: про що йде мова

Росіяни продовжують наступальні дії. Фото з відкритих джерел

За словами експерта, підвищення боєздатності кадрової армії РФ, що планує зробити російський диктатор Володимир Путін, загрожує стати стратегічною проблемою на фронті для ЗСУ.

"Ми не враховуємо, що Путін має намір переформатувати кадрові війська та підвищити їх боєздатність. У цьому головна проблема. Дивлячись на тактичну обстановку, важливо враховувати стратегічну проблему, яка назріває. Окупанти намагаються виграти час, щоб покращити боєздатність свого кадрового війська", – заявив Іван Киричевський. 

Експерт зауважив, що останнім часом окупанти для штурмових дій активніше використовують так званий "Шторм-Z", що дозволяє регулярній армії відновлюватися після боїв.

Раніше, за його словами, аналогічну функцію виконували бойовики ПВК "Вагнер". За словами експерта, активне використання "вагнерівців" на східному фронті дозволило російській кадровій армії відновитися після поразок у перші місяці вторгнення та підготуватися до літнього контрнаступу ЗСУ у 2023 році.

"Росіяни пішли на цю "гру", використовували зеків для штормів, щоб виснажувати наші війська та готувати свою кадрову армію", – додав Іван Киричевський. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у зв'язку з примусовою мобілізацією в тимчасово окупованому Донецьку виник дефіцит водіїв громадського транспорту. Через брак водіїв місту загрожує транспортний колапс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини