Головна Новини Суспільство Війна з Росією Донецьку загрожує транспортний колапс: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Донецьку загрожує транспортний колапс: що сталося

Через мобілізацію в окупованому Донецьку не вистачає водіїв

20 грудня 2023, 22:37
Поділіться публікацією:

У зв'язку з примусовою мобілізацією в тимчасово окупованому Донецьку виник дефіцит водіїв громадського транспорту. Через брак водіїв місту загрожує транспортний колапс. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає портал "Коментарі".  

Донецьку загрожує транспортний колапс: що сталося

Окупанти посилюють мобілізацію в Донецьку. Фото з відкритих джерел

У Центрі спротиву розповіли, що загарбники проводять примусову мобілізацію на тимчасово окупованих територіях, через що у регіонах стає все більш відчутним дефіцит робочої сили.

Центр зазначає, що росіяни не здатні забезпечити нормальну життєдіяльність на загарбаних землях, позаяк переважна більшість місцевого населення не підтримує ворога та покинула захоплені регіони. Також дефіцит робочої сили в окупації посилюється через примусову мобілізацію працівників державних і комунальних підприємств.

За інформацією Центру спротиву, на підприємстві “Донецькелектроавтотранс” дефіцит водіїв складає 60%, через що громадський транспорт Донецька перебуває на межі колапсу.

Зазначається, що окупаційна так звана адміністрація міста для виправлення ситуації з нестачею робочої сили звернулася до Кремля з проханням надіслати гастарбайтерів з РФ. При цьому російські гастарбайтери не матимуть на окупованих українських територіях соціального статусу та соціальних гарантій від РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Служба безпеки України оголосила в розшук відомого російського олігарха Михайла Фрідмана, проти якого раніше в Україні ввели санкції. Україна оголосила російського олігарха в розшук 10 жовтня 2023 року. СБУ інкримінує Михайлу Фрідману частину 3 статті 110-2 Кримінального кодексу України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини