Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Донбасі ДТП із російськими військовими: повідомляється мінімум про 16 загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі ДТП із російськими військовими: повідомляється мінімум про 16 загиблих

Внаслідок ДТП 16 із росіян загинули, ще троє постраждали

7 грудня 2022, 10:10
Поділіться публікацією:

На трасі між окупованими Шахтарськом та Торезом на Донбасі сталася ДТП за участю російських військових. В результаті 16 із них загинули і щонайменше троє серйозно постраждали. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на російське пропагандистське інформагентство "ТАРС".

На Донбасі ДТП із російськими військовими: повідомляється мінімум про 16 загиблих

За інформацією окупантів, вантажівка та мікроавтобус зіткнулися у Шахтарському районі Донецької області.

"Вантажівка з військовослужбовцями та мікроавтобус зіткнулися в "ДНР", загинули 16 людей, ще троє постраждали... Троє постраждалих перебувають у реанімації у тяжкому стані", — пишуть пропагандистські ЗМІ, посилаючись на дані так званих "екстренних служб".

Читайте також на порталі "Коментарі" — як і коли закінчиться російсько-українська війна: яким може бути світ. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю зналися на ситуації.

Також видання "Коментарі" повідомляло – під час свого звернення до українців президент Володимир Зеленський серед іншого прокоментував черговий масований удар з боку РФ, а також зазначив, що лише демонтаж російських терористичних можливостей, звільнення всієї української землі та притягнення вбивць до відповідальності може принести нам світ. Він також наголосив, що ракетною атакою 5 грудня Росія відзначила чергову річницю підписання Будапештського меморандуму – того самого, який вона як гарант порушила. Відповідно, віддати такій країні хоча б щось із елементів безпеки інших – означає нову війну, упевнений Зеленський. У Міноборони України також запевняють, що майбутнє терористичної держави РФ вирішено наперед. Чого очікувати в найближчому майбутньому в ракурсі українсько-російської війни ? Які бачаться варіанти її припинення – і світу після? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини