Головна Новини Суспільство Війна з Росією На березі Тиси знайшли потопельника – чергового ухилянта
commentss НОВИНИ Всі новини

На березі Тиси знайшли потопельника – чергового ухилянта

Про виявлення тіла людини на березі Тиси, зі свого боку кордону, повідомили румунські прикордонники

15 грудня 2022, 23:25
Поділіться публікацією:

Чоловіка без ознак життя знайшли румунські прикордонники. Жодних документів при ньому не знайшли, передають "Коментарі". Як запевняють українські охоронці кордону, проводяться заходи щодо встановлення особи потопельника.

На березі Тиси знайшли потопельника – чергового ухилянта

Тіло на березі Тиси знайшли румунські прикордонники

За даними Державної прикордонної служби України, від початку повномасштабного російського вторгнення на територію України, тобто з 24 лютого, це — вже дванадцятий випадок виявлення чоловічого тіла на українсько-румунській річковій ділянці кордону. Саме на цьому відрізку державного рубежу прикордонники фіксують найбільше спроб незаконного перетину кордону і здебільшого вплав.

Днями ж затримали двох мешканців Одещини, які мали намір зануритися у крижану воду Тиси з дитячими кругами. Відчайдухів побачив та перепинив наряд прикордонників, чим фактично врятувавши від неминучої смерті. Адже затримані планували незаконно потрапити в Румунію, попри усі ризики, пов’язані з подоланням річки з потужною течією та встеленим кам’яними брилами дном. Щоб зменшити наслідки переохолодження, порушники планували обмотатися харчовою плівкою. Чоловіки хотіли збільшити шанси на виживання, приклеївши до тіла дитячі надувні круги, а сухий одяг, особисті речі, документи та кошти планували зберегти, замотавши у мішки для сміття.

"Вкотре закликаємо усіх охочих незаконно покинути територію України не ризикувати своїм життям і здоров’ям та інформуємо про небезпеку при зануренні у холодну воду повноводних водойм", — наголошують в Держприкордонслужбі. Адже глибина річки Тиса, якою на ділянці відповідальності Мукачівського прикордонного загону проходить кордон із сусідніми Румунією та Угорщиною, подекуди сягає 2,5 метра, а ширина – 80 метрів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Українські прикордонники натрапили на рятувальний пліт з російського крейсера "Москва".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини