Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Банковій розсекретили, як Україна переможе РФ: яку долю їй підготували
commentss НОВИНИ Всі новини

На Банковій розсекретили, як Україна переможе РФ: яку долю їй підготували

Україна має план перемоги над Росією, в результаті якого вона зникне з мапи світу років на 20

29 серпня 2024, 15:31 comments1998
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський на форумі "Україна 2024. Незалежність" анонсував, що восени представить план перемоги України президенту США Джо Байдену.

На Банковій розсекретили, як Україна переможе РФ: яку долю їй підготували

Перемога України

Хоча деталі цього плану ще не розкриті, Зеленський зазначив, що однією з його складових є Курська операція та певні інструменти, що можуть змусити Росію завершити війну дипломатичним шляхом.

За словами радника голови Офісу президента Михайла Подоляка, план включає в себе комбіновані дії, які можуть призвести до швидкого і неочікуваного розвитку подій. Подоляк також висловив думку, що поразка Росії стане початком глобальної революції всередині країни. Це призведе до значної трансформації політичної системи, а також до відсторонення або зникнення значної частини нинішньої еліти, включно з Володимиром Путіним.

Радник голови Офісу президента підкреслив, що російські воєнні злочинці, зокрема Путін, якого Міжнародний кримінальний суд визнав воєнним злочинцем у березні 2023 року, повинні бути притягнуті до відповідальності.

"Росія на 10 – 15 – 20 років взагалі зникне з мапи світу не з точки зору держави, а з точки зору її впливу. Це об'єктивно, тому що Росія пішла у ва-банк, зробивши ставку "все або нічого", і отримає вона нічого. Не треба думати, що буде якийсь територіальний розпад. Це будуть об'єктивні процеси", — зазначив Подоляк.

Він також зауважив, що на Північному Кавказі назрівають конфлікти, які можуть спалахнути, щойно Кремль ослабне. Проте Україна не буде причетна до цих процесів.

Це не українська історія, це вже історія Північного Кавказу. Є багато інших народів, які також ставитимуть серйозні питання. Ми бачимо вже, що відбувається у Курській області: люди не хочуть воювати за ту систему, яка зараз є у Росії. І це не про Україну. Самій Курській області байдуже, вони не чинитимуть спротив", — підкреслив радник голови ОП.

Подоляк також передбачає, що Росію чекає економічний занепад через переведення її економіки на військові рейки, що матиме катастрофічні наслідки в майбутньому.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про деталі плану перемоги України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини