Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стали відомі деталі плану перемоги України, який Зеленський хоче показати Байдену
commentss НОВИНИ Всі новини

Стали відомі деталі плану перемоги України, який Зеленський хоче показати Байдену

Україна має намір підвищувати градус напруги всередині Росії, щоб Путін займався збереженням своє влади, а не війною

28 серпня 2024, 19:25 comments1040
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що у вересні представить президенту США Джо Байдену план української перемоги, який також буде передано кандидатам у президенти Камалі Гарріс та Дональду Трампу. Хоча деталей щодо плану поки небагато, відомо, що він включає Курську операцію та заходи з примусу Росії до завершення війни дипломатичним шляхом.

Стали відомі деталі плану перемоги України, який Зеленський хоче показати Байдену

Байден і Зеленський

Голова організації "Центр спільних дій" Олег Рибачук в інтерв'ю для 24 Каналу припустив, що план може включати комплекс дипломатичних і військових дій, спрямованих на підвищення напруги всередині Росії.

"В українській риториці фраза "примус до миру" з'явилась нещодавно. Найімовірніше, це буде низка дипломатичних та військових речей, який підвищать градус напруги всередині Росії. Мої американці друзі давно кажуть: якщо створити таку ситуацію, коли Путіну буде важливіше зберегти свій режим в Росії, то він сконцентрується на своєму порятунку, а не думатиме про захоплення України", — сказав Рибачук.

Курська операція, за словами експерта, вже почала впливати на популярність Путіна в Росії. Це може бути лише одним із багатьох "сюрпризів" для Кремля, які запланувала Україна. Важливим фактором у реалізації плану є підтримка Заходу, зокрема надання необхідної зброї та зняття обмежень на її використання проти Росії.

Україна вже тривалий час веде перемовини з західними партнерами про можливість застосування їхньої зброї для ударів углиб Росії. Є ймовірність, що президент Байден, який не залучений у передвиборчі процеси, може змінити позицію США з цього питання. Проте варто враховувати, що Білий дім неодноразово підкреслював своє небажання загострювати відносини з Росією.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова влаштувала істерику із приводу того, що Захід може дозволити Україні бити його зброєю по території Росії.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини