Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Авдіївському напрямку ЗСУ потужно знищили російський десант (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Авдіївському напрямку ЗСУ потужно знищили російський десант (ВІДЕО)

Російські окупанти буквально вилетіли з “машини”, деякі з них загинули відразу.

25 жовтня 2023, 20:05
Поділіться публікацією:

Українські захисники влучно спалили російську техніку разом з десантом, що намагалися наблизитися до позицій Сил оборони на Авдіївському напрямку. Відео на своїй сторінці опублікував журналіст Юрій Бутусов.

На Авдіївському напрямку ЗСУ потужно знищили російський десант (ВІДЕО)

ЗСУ знищили російський десант (ілюстративне фото з відкритих джерел)

На опублікованому відео видно, що до позицій ЗСУ їде російська важка техніка з десантниками всередині. І тут у ворожу техніку влучили Сили оборони України, від чого вона буквально розірвалася, адже там почав вибухати боєкомплект.

Росіяни буквально вилетіли з "машини", деякі з них загинули на місці, а інші — намагалися загасити на собі вогонь. 

“Феєричне знищення "мотолиги" РФ з десантом, яка необачно наважилася впритул під'їхати до позицій ЗСУ на Авдіївському напрямку. Після вибуху з ворожої бронемашини почали масово вистрибувати окупанти, що палають, які тут же потрапляли в приціл наших воїнів”, — написав Юрій Бутусов.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ЗСУ знищили російський танкУ соцмережі опублікували нове відео бойових дій в Україні. На записі видно, як потужно вибухає  російський танк, після того, як у нього влучили українські військові протитанковою керованою ракетою. 

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну в мережі публікувались тисячі відео, як українські військові знищують російські танки. Однак цього разу на відео можна помітити унікальне явище, а саме подвійний вибух російського танка. На відео можна побачити, як ЗСУ знищує російський танк Т-64 поблизу Мар'їнки Донецької області. Українські сили вдарили по російському танку протитанковою керованою ракетою після чого можна помітити характерний потужний вибух. Однак далі можна спостерігати ще один вибух.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини