Головна Новини Суспільство Війна з Росією МВС створює штурмові бригади «Гвардія наступу». Що це за формування
commentss НОВИНИ Всі новини

МВС створює штурмові бригади «Гвардія наступу». Що це за формування

МВС створює штурмові бригади для добровольців «Гвардія наступу». Основу їх складатимуть поліцейські, прикордонники та Нацгвардія.

3 лютого 2023, 16:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністерство внутрішніх справ України оголосило про формування штурмових бригад "Гвардія наступу". Вони націлені на посилення Сил оборони та будуть звільняти окуповані території України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на пресслужбу МВС.

МВС створює штурмові бригади «Гвардія наступу». Що це за формування

Україна формує штурмові бригади «Гвардії наступу»

МВС оголосило, що створює "Гвардію наступу", куди будуть вступати лише добровольці. Нове формування буду звільняти українські тимчасово окуповані території та допомагатиме Силам оборони.

"Було прийнято рішення, що всіх, хто бажає, хто є патріотом, хто втратив домівки або рідних через війну, об'єднати в такі бригади. Ми вже почали формувати такі підрозділи, які націлені на те, щоб звільнити наші території і стати на міжнародно визнані кордони. Це наша найближча мета", — сказав виконувач обов’язків міністра внутрішніх справ Ігор Клименко.

Штурмові бригади формуватимуться на основі поліцейських, нацгвардійців та прикордонників, особливо людей, які пройшли війну в 2014-2015 роках на сході.

Аби записатись до добровольчого батальйону "Гвардії наступу" можна заповнити анкету на сайті storm.mvs.gov.ua. Там можна обрати відповідну бригаду Нацполіції (Лють), прикордонників (Сталевий кордон), або обрати оду з шести команд Національної гвардії.

Клименко зазначив, що всі соціальні пільги для військових будуть збережені, а також пропонується достойна зарплата. Навчання добровольців триватиме кілька місяців, яке спочатку буде індивідуальне, а потім в складі бригади.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що медійний солдат Путіна вказав на нові цілі для російських атак.

Також "Коментарі" писали, що в Криму ліквідували двох важливих російських офіцерів Росгвардії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

7474

3 лютого 2023, 17:10

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)------> https://e.vg/ntech


Новини