Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Мозок Путіна" почав міркувати про "прокляття українців"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Мозок Путіна" почав міркувати про "прокляття українців"

Російський украй правий філософ Олександр Дугін, якого ЗМІ за вплив на лідера Кремля прозвали "мозком Путіна", продовжує дегуманізувати українців

14 липня 2023, 23:49 comments2653
Поділіться публікацією:

Російський філософ Олександр Дугін, який активно підтримує війну в Україні, опублікував черговий пост, наповнений ненавистю до України та українців. Про це повідомляють "Коментарі".

"Мозок Путіна" почав міркувати про "прокляття українців"

Олександр Дугін

Російський філософ чорносотенного штибу Олександр Дугін, якому ЗМІ приписують вплив на Володимира Путіна, називаючи "мозком Путіна", вже робив публікації наповнені ненавистю до українців. Цього разу він назвав мешканців України "проклятими" за нібито участь у війні Заходу проти Росії.

"Справжня трагедія в тому, що частина нашого народу опинилася по той бік барикад у фінальній битві, задля участі, заради Перемоги в якій наш народ і був створений Богом. Не просто осторонь, а серед сил чистого зла. На боці Змія. Це ще страшніше, ніж Громадянська війна, ніж вибір своєї сторони в будь-якому історичному конфлікті минулого. Це справжнісіньке прокляття українців, есхатологічне прокляття. Як би низько ми самі не опускалися, наша доля набагато вища за нас самих. І сьогодні борючись із Заходом, ми б'ємося зі Змієм. А ви опинилися разом з ним. Це вже не спокутувати. Нічим", — написав Дугін в своєму телеграм-каналі.

Нагадаємо, що СБУ повідомила про підозру Олександру Дугіну. На підставі зібраних доказів слідчі Служби безпеки повідомили йому про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність та недоторканність України); ч. 2. ст. 442 (геноцид).

Минулого літа автомобіль, в який він мав сісти, був підірваний. При цьому загинула його дочка Дарина Дугіна. У Росії у цьому звинуватили українську розвідку.

Українські експерти висунули інші версії події.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

I

15 липня 2023, 00:05

йобнутий чувак


Новини