Головна Новини Суспільство Війна з Росією Можливо черговий жест доброї волі: окупанти починають «евакуацію» з Каховки на Херсонщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Можливо черговий жест доброї волі: окупанти починають «евакуацію» з Каховки на Херсонщині

Окупанти починають вивозити з Каховки на Херсонщину людей з обмеженими можливостями

2 грудня 2022, 13:40 comments1324
Поділіться публікацією:

Російська окупаційна влада Херсонської області оголосила про "евакуацію" з Каховки лежачих та маломобільних громадян. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляють окупанти Херсонщини у Telegram.

Можливо черговий жест доброї волі: окупанти починають «евакуацію» з Каховки на Херсонщині

Нова Каховка. Фото: з відкритих джерел

"У суботу, 3 грудня, розпочинається евакуація лежачих та маломобільних громадян з Каховки до одного з пансіонатів Генічеського району", – йдеться у повідомленні.

Жителям, які погодяться виїхати з міста, пообіцяли "тепло, харчування та медичний догляд".

Варто зазначити, що, за даними Генштабу ЗСУ, на Херсонському напрямку російські загарбники зміцнювали оборонні позиції і зараз активно обороняються. Артилерійський вплив зазнали районів населених пунктів, розташованих на правому березі річки Дніпро, зокрема, Качкарівка, Токарівка та Антонівка Херсонської області. Ворог не припиняє обстрілювати передмістя та місто Херсон.

На тимчасово зайнятій території Херсонської області ворог посилив фільтраційні заходи. Зокрема, на пропускних пунктах на в'їзд та виїзд із міста Генічеськ окупанти перевіряють усі транспортні засоби, документи та телефони місцевих мешканців.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна входить до однієї із найскладніших зим у своїй історії . Видання "Коментарі" поцікавилося в експертів, які виклики, потреби та перспективи є в цій ситуації в українського бізнесу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – УПЦ МП може опинитися в Україні під забороною: про що говорить ця ініціатива влади. Експерти детально розібрали ситуацію в інтерв'ю ексклюзивному нашому порталу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини