Головна Новини Суспільство Війна з Росією Можливі масовані обстріли: влада попереджає жителів однієї з областей про небезпеку 2 серпня
commentss НОВИНИ Всі новини

Можливі масовані обстріли: влада попереджає жителів однієї з областей про небезпеку 2 серпня

Росіяни схиблені на символізмі, тому можуть влаштувати масований обстріл у п’ятницю.

1 серпня 2024, 22:15
Поділіться публікацією:

 Країна-агресорка Росія у п’ятницю, 2 серпня, може організувати масований обстріл на півдні України.

Можливі масовані обстріли: влада попереджає жителів однієї з областей про небезпеку 2 серпня

Олександр Прокудін (фото з відкритих джерел)

Росіяни віддають перевагу символізму, і в цей день у РФ святкують "день ВДВ" (повітрянодесантних військ). Через це загарбники можуть здійснити масовану атаку саме в п’ятницю. Про це попередив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Він зазначив, що в цей день можливі масовані обстріли населених пунктів уздовж Дніпра, включаючи Херсон.

"Цього дня росіяни, схиблені на символізмі, святкують "день ВДВ". Тому завтра, 2 серпня, можливі масовані обстріли з тимчасово окупованого лівобережжя", – сказав Прокудін.

Він підкреслив, що під загрозою обстрілів знаходяться населені пункти вздовж Дніпра, зокрема і Херсон.

"Дорогі жителі області, якщо є така можливість, завтрашній день краще провести вдома. Не пересувайтеся вулицями без необхідності і не відвідуйте людні місця. У разі обстрілів пройдіть до найближчого сховища або вуличного укриття", – звернувся до мешканців області голова ОВА.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Сирський розповів, де ворог кидає на прорив свої найбільш досвідченні резерви. Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив, що протягом останніх трьох днів працював в бригадах, які тримають оборону на Харківському та Торецькому напрямках. Окрім того, за його словами, складною є також ситуація і на Сіверському напрямку, там окупанти активно проводять штурми, застосовують артилерію, проте не мають успіху. За його інформацією, на всіх напрямках тривають бої різної інтенсивності.

Сирський додав, що під час активних бойових дій тактичні позиції військ можуть змінюватись кілька разів протягом доби. За його словами, станом на зараз суттєвих змін не відбулось.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини