Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Може бути нокаут": Зеленський дорікнув Кличко
commentss НОВИНИ Всі новини

"Може бути нокаут": Зеленський дорікнув Кличко

Голова держави використав трагедію в Києві, щоб дорікнути Віталію Кличку

1 червня 2023, 22:41
Поділіться публікацією:

Двічі за день президент України Володимир Зеленський звернувся до теми жертв останнього ракетного обстрілу столиці України, під час якого загинуло троє людей. Зокрема, десятирічна дівчинка. Про це повідомляють "Коментарі".

"Може бути нокаут": Зеленський дорікнув Кличко

Віталій Кличко

За даними ЗМІ, її та її мати вразили уламки збитої російської ракети, коли вони намагалися протрапити до бомбосховище. Та воно було зачинене.

"Сказав би так — може бути нокаут", — заявив вдень в Кишиневі Володимир Зеленський, коментуючи цю трагедію.

Також ця тема знайшла відображення в його вечірньому зверненні.

"Але захист людей – це захист на всіх рівнях. Укриття мають бути доступними. Ніколи більше не має повторитися ситуація, як цієї ночі в Києві, коли люди прийшли в укриття, а укриття зачинене, — заявив голова держави. - Це обовʼязок представників місцевої влади – дуже конкретний обовʼязок – забезпечити наявність і доступність укриттів цілодобово. Боляче бачити недбале ставлення до цього обовʼязку. Боляче бачити втрати. І якщо обовʼязок на місцях не виконується, це прямий обовʼязок правоохоронців – притягати до відповідальності".

Нагадаємо, що до початку широкомасштабного вторгнення Росії Віталія Кличка називали серед ймовірних кандидатів в президенти України.

Тим часом, Медведєв пообіцяв "винищити український режим".

Закрила соцмережі та мовчить про війну: відомо, куди зникла відома українська ведуча. Жителька  міста Чернівці, раніше  зіркова телеведуча, протеже Ігоря Кондратюка,  ще "Міс Україна Всесвіт -2006" Інна Цимбалюк,  пропала зі зв’язку ще до початку війни з РФ. 

А вчені попереджають про небезпеку гігантського антарктичного цунамі





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини