Головна Новини Суспільство Війна з Росією Москва прокинулася від потужних вибухів: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Москва прокинулася від потужних вибухів: подробиці

Російські екстрені служби повідомляють про збитих безпілотників

4 липня 2023, 07:04 comments3594
Поділіться публікацією:

У районі поселення Марушкінське, що у Москві, вранці 4 липня, було чути кілька потужних вибухів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Mash.

Москва прокинулася від потужних вибухів: подробиці

Вибухи у Москві. Фото: з відкритих джерел

Місцеві жителі розповідають, що в районі Нової Москви, за кілька кілометрів від МКАД, була чутна серія гучних вибухів. Причому вибухи не пролунали одразу один за одним. Інтервал між ними становив приблизно 5 хвилин. Імовірною причиною називають роботу протиповітряної оборони.

Пізніше з'явилося повідомлення екстрених служб Росії. Повідомляється, що в Новій Москві нібито вдалося збити два безпілотники. Ще один знищили у Калузької області РФ.

Неспокійну ситуацію відчули на собі також росіяни, які саме в цей час поверталися з Шарм-ель-Шейха, Дубая, Махачкалі, Челябінська та Новосибірська. Літаки, що летіли до Внукова, негайно почали перенаправляти до інших аеропортів. А літак, який летів до Москви з Анкари більше години, не отримував дозвіл на посадку у Внуково.

Читайте також на порталі "Коментарі" — через певний дефіцит високоточної та далекобійної зброї ("Калібрів", "Іскандерів", "Кинджалів" та ракет Х-101, Х-555) російські військовослужбовці нещодавно розмістили недалеко від українських кордонів на Брянщині, ракетний комплекс "Бал", для якого використовують протикорабельні Х-35. Не припиняються удари за допомогою безпілотників та бомб на території України. Дрони атакують і територію РФ, а також позиції окупантів на тимчасово захоплених ними територіях. А міністр оборони країни-агресора Сергій Шойгу в черговий раз погрожує ударами по "центрам ухвалення рішень в Україні", якщо ЗСУ вдарять по окупантах, у тому числі в Криму, ракетами "Хаймарс" та "Сторм Шедоу". Про що говорить ракетно-бомбово-дронова війна останнього часу? Що важливо розуміти та робити Україні? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини