Головна Новини Суспільство Війна з Росією Москва дуже хоче переговорів: на які кроки йде, щоб їх прискорити
commentss НОВИНИ Всі новини

Москва дуже хоче переговорів: на які кроки йде, щоб їх прискорити

Росія на тлі провалів у Курській області дуже хоче провести з Україною переговори про мир

16 серпня 2024, 13:09
Поділіться публікацією:

Так званий президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що "підступному Заходу" вигідна війна в Україні, на якій гинуть росіяни та українці, тому її треба зупинити.

Москва дуже хоче переговорів: на які кроки йде, щоб їх прискорити

Переговори України і РФ

"Дивно, що він про Китай не згадав, звісно. На мою думку, саме Піднебесна найголовніший вигодонабувач у цій історії", — зазначив військовий Кирило Сазонов.

При цьому він вважає, що обговорювати саму заяву немає сенсу, як і нагадувати Лукашенку, хто розпочав війну і через чию територію окупанти заходили до України. Головне, що сам Лукашенко навряд чи зібрався б це озвучувати.

"Швидше за все, він ретранслює те, що йому доручив Кремль. Тобто, Москва хоче переговорів. Дуже. Мабуть, захід ЗСУ до Курської області таки досить сильно вдарив по їхній репутації", — вважає військовий.

За його словами, ключовим питанням залишаються умови, на яких у Москві готові укладати мир. Їхні колишні ініціативи — визнати російськими всі окуповані території — розуміння у Києва та Заходу не зустріли.

"Нових умов ми не чули. Але на тлі заяв Лукашенка про переговори стає зрозумілішою та поспішність, з якою окупанти хочуть захопити всю Донецьку область. Втім, крім невеликого просування на Покровську і зовсім незначних успіхів під Торецьком вони поки що нічого не досягли", — наголосив військовий.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, Лукашенко заявив , що настав час припиняти "драчку" між Україною та Росією і укладати мирні домовленості.

При цьому в Третьій штурмовій також вважають , що настав час для укладання мирних домовленостей. Там вважають, що сусіди РФ мають прикласти руку до її розчленування та нейтралізації будь-яких загроз, які можуть виходити від неї в майбутньому.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини