Головна Новини Суспільство Війна з Росією Морпіхи ЗСУ показали, як знищують російську бронетехніку на півдні України (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Морпіхи ЗСУ показали, як знищують російську бронетехніку на півдні України (ВІДЕО)

Ворожу техніку було знищено за допомогою "Стугни"

3 червня 2022, 18:03
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Захисники України продовжують знищувати ворожу живу силу та техніку. Про це повідомляється на офіційній сторінці 36 окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білінського у соціальній мережі Facebook.

Морпіхи ЗСУ показали, як знищують російську бронетехніку на півдні України (ВІДЕО)

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Морпіхи влучним пострілом із протитанкового ракетного комплексу "Стугна" знищили ворожу техніку.

"На Миколаївському напрямку морпіхи бойового розрахунку ПТРК "Стугна-П" 36 окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білінського демілітаризували рашистський танк!", — пише прес-служба бригади.

На підтвердження своїх слів наші воїни показали відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Нацполіції розповіли, як вчинили з поліцейськими, які перейшли на бік ворога. У Нацполіції запевняють — усі поліцейські, які залишилися на окупованих територіях, звільнені.

Читайте також про те, що підвищення ставок за кредитами та депозитами є ризиками для вкладників. Експерти проаналізували стан банківської системи, рівень інфляції та висловили свої думки щодо ймовірності дефолту.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що ЄС вшосте б'є санкціями щодо РФ: чи це допоможе зупинити війну – в чому прорахувався Захід. Санкціями ЄС має намір ще більше послабити економіку Росії, змусивши Москву припинити війну проти України.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що країнські патріоти знищують ворогів в окупованому Мелітополі: скільки вбито загарбників. За словами мера Федорова, від початку окупації близько 500 людей у місті затримали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини