Головна Новини Суспільство Війна з Росією Момент потужного вибуху потрапив на відео: черговий склад БК російських окупантів злетів у повітря
commentss НОВИНИ Всі новини

Момент потужного вибуху потрапив на відео: черговий склад БК російських окупантів злетів у повітря

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

12 липня 2022, 16:17 comments1511
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Збройні сили України продовжують завдавати ударів по позиціях ворожих військ. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України у своєму офіційному Telegram-каналі.

Момент потужного вибуху потрапив на відео: черговий склад БК російських окупантів злетів у повітря

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, українські артилеристи влучними пострілами знищили ворожу техніку та склад із боєкомплектом.

"Окупанти знову виявили "жест доброї волі". Мінус склад з боєкомплектом і 2 артсистеми "НОНА-К" рашистів", — пише СтратКом ЗСУ.

Також Стратком опублікував відео, на якому відображено результат майстерної роботи наших воїнів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   турецький фактор у російсько-українській війні: яка мета у Анкари і чи є ймовірність результативних переговорів. Туреччина не приєдналася до антиросійських санкцій, а російський бізнес знаходить свій притулок від санкцій у Туреччині. Докладніше про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Штурм провалився: у Генштабі назвали два напрямки, де окупанти тікали після атаки. ЗСУ відігнали росіян назад на Слов'янському та Харківському напрямку. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Лех Валенса запропонував розділити росію та зменшити її населення: колишній президент Польщі пояснив, чому. Лауреат Нобелівської премії миру Лех Валенса запропонував поділити Росію. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що не можу сприйняти, як людина може наказувати вбивати дітей, – прем'єр Ірландії про війну. Прем'єр-міністр Ірландії відвідав Україну та пояснив свою позицію. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини