Головна Новини Суспільство Війна з Росією Молодь з окупованих регіонів відправляють в РФ вчитися на поліцейських
commentss НОВИНИ Всі новини

Молодь з окупованих регіонів відправляють в РФ вчитися на поліцейських

Окупантам бракує кадрів для роботи в поліції

30 липня 2024, 22:36
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях України зберігається значний дефіцит серед місцевого населення, які погоджуються працювати на російських загарбників.

Молодь з окупованих регіонів відправляють в РФ вчитися на поліцейських

РФ посилює контроль над окупованими територіями. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, росіяни намагаються знайти серед місцевої молоді охочих стати курсантами у Воронезькому інституті МВС РФ.

За даними Центру спротиву, молодь, яка проживає в окупації, не поспішає йти на службу поліцейськими до окупантів.

Повідомляється, що не допомагає виправити ситуацію навіть безкоштовна форма навчання та відсутність іспитів.

Таким чином, зазначає Центр спротиву, ворогу доводиться й надалі на ротаційній основі направляти в захоплені регіони своїх поліцейських, кожен з яких є законною ціллю для сил Руху опору.

Центр національного спротиву закликав жителів окупованих территорій не псувати собі життя співпрацею з ворогом та бойкотувати його ініціативи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на тимчасово окуповані території Херсонської області прибули гастролери з Росії, які мають “підвищити компетентність” місцевих колаборантів. За даними Центру національного спротиву, для цього на окупованій території Херсонщини росіяни створи так званий "Центр розвитку компетенцій Херсонської області". Повідомляється, що у цьому "центрі" будуть проходити навчання колишні прибиральники, працівники нижчої ланки та всі інші, хто отримав посади у фейковій адміністрації області. Колаборанти мають пройти окремий курс “патріотизму”, де їм розповідатимуть нацистські теорії Кремля про "велич російської цивілізації" та відкидатимуть існування української нації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини