Головна Новини Суспільство Війна з Росією Моді прокоментував війну в Україні і сказав, як її можна завершити
commentss НОВИНИ Всі новини

Моді прокоментував війну в Україні і сказав, як її можна завершити

Моді переконаний, що будь-які війни потрібно завершувати шляхом переговорів

22 серпня 2024, 19:18
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді на прес-конференції з головою уряду Польщі Дональдом Туском прокоментував війну в Україні. Зокрема, він заявив, що його країна підтримує діалог і дипломатію, як способи встановлення миру в Україні. Моді підкреслив, що, на його думку, жоден конфлікт чи проблема не можуть бути вирішені на полі бою.

Моді прокоментував війну в Україні і сказав, як її можна завершити

Нарендра Моді

"Ситуація, що склалася в Україні та Західній Азії, викликає глибоке занепокоєння у всіх нас. Індія твердо переконана, що жоден конфлікт чи проблема не можуть бути вирішені на полі бою. Втрата невинних життів у будь-якій кризі є найбільшим викликом для всього людства, і саме тому ми підтримуємо діалог і дипломатію для швидкого відновлення миру і стабільності", — сказав Моді.

При цьому глава уряду додав, що Індія готова до співпраці з дружніми державами і до надання необхідну підтримку задля миру. На цю заяву відреагував Туск.

Зокрема, польський прем’єр висловив вдячність Моді за готовність долучитися до встановлення миру і справедливості в Україні. Також він сказав, що переконаний в здатності Індії відіграти важливу роль у цьому процесі, особливо враховуючи те, що Моді після Польщі планує історичний візит в Україну.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді планує відвідати Київ у п'ятницю, 23 серпня, для зміцнення відносин із Вашингтоном та Москвою. Однак, як повідомляє Bloomberg з посиланням на поінформовані джерела, він не має наміру виступати посередником із припинення війни РФ в Україні. У той же час, за інформацією видання, Індія погодилася передавати повідомлення між президентом Росії Володимиром Путіним та президентом України Володимиром Зеленським.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини