Головна Новини Суспільство Війна з Росією Мобілізований росіянин втік з автоматом з військової частини на Луганщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Мобілізований росіянин втік з автоматом з військової частини на Луганщині

Мобілізований росіянин втік з військової частини на території окупованої Луганської області

10 лютого 2023, 16:19
Поділіться публікацією:

Російський військовий, якого мобілізували в армію, втік з військової частини та взяв із собою автомат. Інцидент стався на території окупованої Луганської області. Про це повідомляє   Baza.

 Мобілізований росіянин втік з автоматом з військової частини на Луганщині

Мобілізований росіянин втік зі зброєю у Луганській області (фото з відкритих джерел)

ЗМІ пишуть, що з війни в Україні втік 42-річний Олексій з Санкт-Петербурга.  Стало відомо, що він 8 лютого самостійно покинув військову частину російських окупантів, що знаходиться у Луганській області. Окрім цього, він взяв із собою автомат АК-74 та боєкомплект.

 Перед втечею мобілізований сказав своїм товаришам, що збирається поїхати додому через Ростовську область Росії.

Відтак, окупанти подали його у розшук у Луганській області, а поліція у Ростовській, Бєлгородській та Воронезькій областях Росії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що мобілізовані росіяни почали стріляти у військовій частині по своїх, є вбиті. В Бєлгородській області відбулась стрілянина в наслідок якої загинуло 22 людей. Наразі відомо, що в одній з військових частин Російської Федерації в Бєлгородській області була стрілянина. Військові відкрили вогонь по своїх співвітчизниках, в наслідок якого було вбито 22 людини та ще 16 отримали поранення. Також відома доля тих, хто почав стріляти. Двоє з них були вбиті на місці інциденту, одному військовому вдалось втекти. За попередньою інформацією сутичка відбулась в 138-му мотострілковому батальйоні, який проходив навчання в Бєлгородській області та планував відправитись в Україну.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що мобілізовані росіяни отримали перші зарплати. Путін обдурив їх. Жінки російських чоловіків, що потрапили під мобілізацію скаржаться на копійки, які вони отримали. Про це повідомляє один з місцевих ресурсів Башкирії, який поспілкувався з дружинами мобілізованих. Одна з дружин російських військових скаржиться, що чоловіка мобілізували 27 вересня, а 19 жовтня прийшла зарплата, яка становить 1,8 тисячі російських рублів. Дружина Сергія Путеніхіна має трьох дітей і вважає, що цих грошей замало для життя. В соцмережі жінка виклала скриншот та написала саркастичне повідомлення.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини