Головна Новини Суспільство Війна з Росією Мобілізація ще 500 тисяч людей: Данілов розповів, коли буде рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

Мобілізація ще 500 тисяч людей: Данілов розповів, коли буде рішення

Міністерство оборони та Генеральний штаб ЗСУ пропонують своє бачення, втім остаточне рішення щодо мобілізації 500 тисяч громадян має ухвалити парламент

21 грудня 2023, 14:05
Поділіться публікацією:

Питання мобілізації справді активно обговорювалося на чотирьох крайніх засіданнях Ставки верховного головнокомандувача. Найближчим часом буде знайдено рішення щодо цього питання. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

Мобілізація ще 500 тисяч людей: Данілов розповів, коли буде рішення

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Секретар РНБО зазначив, що під час кожної ставки президент Володимир Зеленський ставив питання про справедливість.

"Щоб у нас не було явищ, коли одні зараз захищають країну, а інші знаходяться в інших точках планети, відпочивають на курортах, включаючи представників влади. У даному випадку 100% на тому, на чому наполягає президент, — це насамперед справедливість ", — зазначив Данілов.

За його словами, Міністерство оборони та Генеральний штаб ЗСУ пропонують своє бачення, втім, остаточне рішення щодо мобілізації 500 тисяч громадян має ухвалити парламент. Він зазначив, що дискусія не є простою, але озвучені цифри справді потрібні.

"Але йдеться не про ситуацію сьогодні на сьогодні, а про те, що за певний період часу, мабуть, можемо очікувати, що нам потрібно буде залучати певну кількість громадян для захисту нашої країни", — наголосив Данілов.

Крім того, мобілізованих необхідно підготувати, і вони мають чітко розуміти, на які терміни йдуть і коли у них будуть відпустки та ротація.

"Саме про це є дискусії на Ставці. Думаю, що найближчим часом ми з вами знайдемо відповідь на це питання", — зазначив секретар РНБО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що стане визначальним у 2024 році: як переламати хід війни на нашу користь.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини