Головна Новини Суспільство Війна з Росією Між військовими Білорусі та росіянами посилюються конфлікти: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Між військовими Білорусі та росіянами посилюються конфлікти: що відомо

Росіяни зневажливо ставлять до білоруських військових, тож напруга зростає

6 листопада 2022, 21:04
Поділіться публікацією:

Російські військові та білоруські зовсім між собою не ладять, адже між ними останнім часом спостерігається величезна кількість етнічних конфліфктів. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Telegram-канал Головного управління розвідки Міноборони.

Між військовими Білорусі та росіянами посилюються конфлікти: що відомо

Між військовими Білорусі та російськими окупантами посилюються конфлікти (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що численні конфлікти між військовими з Росії та Білорусі стаються через зневажливе ставлення російських окупантів до білорусів. А військова поліція РБ не може стримувати таку зневажливу поведінку російських солдатів.

"У доповідних записках, які подаються старшими офіцерами на основі скарг своїх рядових військовослужбовців, вказуються зневажливі висловлювання та поведінка росіян щодо білорусів. Зокрема, з використанням принижень на основі етнічних характеристик", — йдеться у повідомленні відомства.

Українські розвідники додають, що кільіксть таких конфліктів стрімко ростей, що призводить до до неконтрольованої ескалації напруги у Білорусі.

 Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що у Білорусі в мобілізованих росіян стався масштабний спалах хвороб. РФ продовжує перекидати на територію Білорусі підзрозділи своєї армії, до яких входять переважно мобілізовані росіяни. Але у плани окупантів втрутився масовий спалах захворюваності. У повідомленні відомства йдеться, що основне завдання мобілізованих окупантів полягає у підготовці матеріальної бази, місць для розміщення окупаційних військ. Але самі росіяни живуть в непристосовах, антисанітарних умовах, зокрема в польових наметах. Відтак, у військових масово почалися проблеми зі здоров'ям. Мова йдеть про масштабний спалах різних захворювань.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини