Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Білорусі в мобілізованих росіян стався масштабний спалах хвороб: що "косить" окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білорусі в мобілізованих росіян стався масштабний спалах хвороб: що "косить" окупантів

Російські мобілізовані у Білорусі живуть в непристосованих антисанітарних умовах, переважно, у польових наметах

6 листопада 2022, 18:54 comments1656
Поділіться публікацією:

РФ продовжує перекидати на територію Білорусі підзрозділи своєї армії, до яких входять переважно мобілізовані росіяни. Але у плани окупантів втрутився масовий спалах захворюваності. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на інформацію Головного управління розвідки Міноборони.

У Білорусі в мобілізованих росіян стався масштабний спалах хвороб: що "косить" окупантів

Мобілізовані росіяни в Білорусі почали масово хворіти (фото з відкритих джерел)

У повідомленні відомства йдеться, що основне завдання мобілізованих окупантів полягає у підготовці матеріальної бази, місць для розміщення окупаційних військ. Але самі росіяни живуть в непристосовах, антисанітарних умовах, зокрема в польових наметах. Відтак, у військових масово почалися проблеми зі здоров'ям. Мова йдеть про масштабний спалах різних захворювань, зокрема, хвороби дихальних шляхів — бронхіт, ангіна, пневмонія, загострення астми. А ще - спалах інфекцій шлунково-кишкового тракту, що пов'язаний з недотриманням простих вимог для військових таборів щодо гігієни, якісного харчування та медичного забезпечення.

"Наразі масштаби захворювань такі, що білоруські медики не здатні впоратися з ними. Окупанти вимушені в терміновому порядку відряджати до Білорусі військових та мобілізованих медиків з РФ", — повідомляють у ГУР.

Тож, на 230-й загальновійськовий полігон Західного ОК Збройних сил Білорусі мають приїхати російські медики.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що окупанти стягують свої сили на військові аеродроми Білорусі. Російські загарбники стягують свої сили на військові аеродроми Білорусі. Про це під час брифінгу розповів заступник начальника Головного управління Генерального штабу ЗСУ бригадний генерал Олексій Громов.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини