Головна Новини Суспільство Війна з Росією Місто занепадає. Окупований Маріуполь заполонили безпритульні тварини
commentss НОВИНИ Всі новини

Місто занепадає. Окупований Маріуполь заполонили безпритульні тварини

Захоплене росіянами місто заполонили бродячі тварини, хворі на сказ

3 серпня 2024, 19:20
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому місті Маріуполь вулицями вештаються бродячі тварини, які залишилися після загибелі своїх господарів.

Місто занепадає. Окупований Маріуполь заполонили безпритульні тварини

Маріуполь перетворюється в пустелю. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, тварини досі не були прилаштовані. Вони створюють небезпеку для місцевого населення, оскільки є переносниками небезпечних захворювань.

Для прикладу, повідомляє Рух опору, нещодавно у тимчасово окупованому місті були зафіксовані випадки захворювання бродячих тварин сказом. І що примітно – дві третини тварин зі сказом виявилися домашніми.

У Центрі спротиву нагадали, що про ставлення окупантів до тварин писали неодноразово. Уся садистська сутність росіян проявляється саме у відношенні до тварин. Для прикладу, в Луганському зоопарку більшість звірів страждають від хворіб і виснаження, але їхній стан абсолютно не бентежить місцевих колаборантів. Вони не соромляться ще й збирати кошти із мешканців Луганська за можливість побачити страждання тварин.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на тимчасово окуповані території Херсонської області прибули гастролери з Росії, які мають “підвищити компетентність” місцевих колаборантів. За даними Центру національного спротиву, для цього на окупованій території Херсонщини росіяни створи так званий "Центр розвитку компетенцій Херсонської області". Повідомляється, що у цьому "центрі" будуть проходити навчання колишні прибиральники, працівники нижчої ланки та всі інші, хто отримав посади у фейковій адміністрації області. Курси росіян є свідченням колабораційної діяльності, а тому кожен відвідувач таких курсів отримає покарання за свою діяльність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини