Головна Новини Суспільство Війна з Росією Містика: у вогні вибуху над Донецьком постала дивна фігура
commentss НОВИНИ Всі новини

Містика: у вогні вибуху над Донецьком постала дивна фігура

Ввечері над Донецьком пролунав потужний вибух, можливо, внаслідок влучання в склад боєприпасів

4 липня 2023, 22:49 comments6448
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованих Донецьку та Макіївці пролунали потужні вибухи. Про це повідомляють "Коментарі".

Містика: у вогні вибуху над Донецьком постала дивна фігура

Вибух над Донецьком

Місцеві жителі припускають, що один із потужних вибухів є наслідком влучання в склад боєприпасів. Внаслідок чого, вибухова хвиля пройшлась містом, а у багатьох будинках повилітали шибки. 

Спостерігачі також зафіксували сам вибух, який нагадав деяким з ним фігуру чоловіка з піднятими руками.

Тим часом, ЗСУ повідомили про можливу провокацію рашистів на ЗАЕС. "За оперативною інформацією, сьогодні, на зовнішній покрівлі  третього та четвертого енергоблоків ЗАЕС були розміщені сторонні предмети, схожі на вибухові пристрої. Їх підрив не має пошкодити енергоблоки, але може створити картинку обстрілів з боку України. Про це і дезінформують російські ЗМІ та телеграм-канали", — повідомляє зокрема Генштаб ЗСУ.

"Збройні Сили України не порушують норм міжнародного гуманітарного права, відстежують та контролюють ситуацію і готові діяти за будь-яких умов. Жодна провокація ворога не пройде", — також сказано в повідомленні ЗСУ. 

Запорізька атомна елетростанція, яка розташована в Енергодарі, є найпотужнішою АЕС в Європі. Президент України Володимир Зеленський заявив про намір ворога підірвати АЕС, щоб стримати український контрнаступ.

Депутатам облради у Львові принесли повістки під час сесії. "Сесія Львівської обласної ради починається із зустрічі з представниками Личаківсько-Залізничного ОРТЦК та СП м. Львова. Депутатам вручили Повістки. Слава Україні!", — повідомив  депутат.

А вчені назвали 5 продуктів, які ще більше "піддадуть жару". Коли на вулиці +30°С, єдине бажання – хоч трохи охолонути. Але нерідко ми припускаємось помилки і замість того, щоб освіжитися, робимо собі ще гірше.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини