Головна Новини Суспільство Війна з Росією Депутатам облради у Львові принесли повістки під час сесії
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутатам облради у Львові принесли повістки під час сесії

Українці не дуже вірять, що депутати підуть на війну

4 липня 2023, 22:25
Поділіться публікацією:

4 липня, перед початком  засідання Львівської облради місцевим обранцям було  вручено повістки. Про це  проінформував  обранець Львівської облради від ВО "Свобода" Йосиф Ситник в соціальних мережах.

Депутатам облради у Львові принесли повістки під час сесії

Депутати отримали повістки (фото з відкритих джерел)

"Сесія Львівської обласної ради починається із зустрічі з представниками Личаківсько-Залізничного ОРТЦК та СП м. Львова. Депутатам вручили Повістки. Слава Україні!", — повідомив  депутат.

Але співгромадяни з долею недовіри сприймають  таке повідомлення.  Переважна більшість оцінює  такий факт, як показуху.

"Це виглядає як знущання над нами. Всі і так розуміють, що ніхто нікуди не піде. Ріжуть ножем по живому", "Відкупляться і на тому буде кінець", "Не робіть цирк, ніхто нікуди не піде", "Не вірю", — коментують  українці  цю новину в мережах.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, де проходить службу популярний артистВідомий виконавець  Віталій Козловський  в ці дні не за допомогою пісні, а, взявши зброю до рук,  захищає  свою країну. Вчора  співак  проінформував, що вже  замінив мікрофон на автомат. 

Сім днів  тому  Віталій мав на  руках повістку, потім   пройшов військово-лікарську комісію і  почав чекати відправлення до   військової  частини. Зараз вже відомо, де  Козловський  проходитиме службу.

Про це проінформував  його теперішній  колега — український військовий  Харитін Старський. На  власній сторінці  в соціальних мережах він оприлюднив знімок з  артистом у військовому камуфляжі  і підтверджує, що  Віталій не робив спроб  ухилитися від того, щоб  виконати свій обов'язок  перед країною, і зараз проходить службу  в Нацгвардії України "Рубіж", в складі  бригади швидкого реагування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини