Головна Новини Суспільство Війна з Росією Мишача лихоманка "косить" окупантів на фронті: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Мишача лихоманка "косить" окупантів на фронті: що відомо

На Куп'янському напрямку серед солдатів ЗС РФ масово поширюється мишача лихоманка

19 грудня 2023, 23:20
Поділіться публікацією:

Військовослужбовці російських угрупувань масово хворіють  на  так зване захворювання "мишача лихоманка", що  передається від шкідників до людей. Про це повідомляють  представники  прес-служби  ГУР Міноборони.

Мишача лихоманка "косить" окупантів на фронті: що відомо

Мишача лихоманка "косить" окупантів на фронті (фото з відкритих джерел)

Як вони стверджують, посилаючись на опубліковану  інформацію, ніякі скарги щодо нової хвороби  від  російських військових   генерали  ЗС РФ не прийняли  і проігнорували, сприймаючи це, як  ще одну  спробу ухилитись  від участі  в боях.

При цьому "мишача лихоманка"  за наявними  ознаками характеризується, як вірус. Нею можна  заразитись від шкідників  декількома способами:

·  вдихання пилу мишачих екскрементів

·  попадання в продукти харчування

На початковій стадії  захворювання  схоже на звичайний грип.  Хворий скаржиться  на головний біль, збільшується температура до 40 градусів,  появляються  висипання і почервоніння. Потім понижується тиск, може бути  крововилив в очах. Захворювання може вразити нирки.

Співробітники  ГУР Міноборони  зазначають, що новий  вірус значно понизив боєздатність російського  війська на даному напрямку. Ще окупанти  висловлюють незадоволення з причини  відсутності  забезпечення зимовим одягом  та  незадовільну  медичну допомогу.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що голова Авдіївської МВА зробив обнадійливу заяву. У росіян не змінилося завдання на сході України і вони, як і раніше, виконують вказівку Кремля – якнайшвидше захопити Авдіївку, але це завдання вони вже провалюють кілька місяців поспіль. Постійно ставиться новий дедлайн. Ворог витрачає величезні зусилля та багато ресурсів, але все безуспішно. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини