Головна Новини Суспільство Війна з Росією Місцеві скаржаться на трупний запах: військові рф спалюють тіла своїх вбитих у Херсонській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Місцеві скаржаться на трупний запах: військові рф спалюють тіла своїх вбитих у Херсонській області

Біля Нової Каховки Херсонської області окупанти спалюють тіла своїх вбитих солдатів

22 червня 2022, 22:46
Поділіться публікацією:

Біля Нової Каховки Херсонської області, що наразі перебуває під окупацією, окупанти спалюють тіла своїх вбитих військовослужбовців. Окупанти в районі аеродрому Чаплинка облаштували котлован із шин, щоб спалювати тіла мертвих. Про це повідомляє пресслужба ГУР Міноборони України.

Місцеві скаржаться на трупний запах: військові рф спалюють тіла своїх вбитих у Херсонській області

Російські військові спалюють тіла своїх вбитих солдатів (фото з відкритих джерел)

"Після нанесення вогневого ураження з боку ЗСУ, рашисти вивезли тіла своїх вбитих військових в район аеродрому Чаплинка, що біля Нової Каховки Херсонської області. На аеродромі підготовлено котлован з автомобільними шинами. В нього відвантажувались трупи та спалювались", — йдеться у повідомленні.

 Місцеві жителі почали скаржитися на трупний запах, що виник у повітрі. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що голова розвідки розповів, чи є загроза нападу БілорусіУкраїнська розвідка повідомляє, що наразі не має загрози вторгнення військ з боку Білорусі. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону  заявив очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов. Розвідник закликав суспільство заспокоїтися та запевнив, що загрози немає. Очільник розвідки заявив, що ЗСУ відразу знатимуть,  якщо Лукашенко все ж таки вирішить вступити у війну і напасти на Україну та вживатимуть "адекватні дії". 

Також "Коментарі" інформували про те, що у РФ внаслідок вибуху на території військової частини загинули чотири особи. Так, за даними російських новинних медіа, інцидент стався у селищі Барсово, що у Володимирівській області Росії. Повідомляється, що на складі боєприпасів стався вибух. Внаслідок вибуху загинуло четверо людей: троє військовослужбовців та один працівник складу. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine/723
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини