Головна Новини Суспільство Війна з Росією Голова розвідки розповів, чи є загроза нападу Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова розвідки розповів, чи є загроза нападу Білорусі

Голова ГУР заявив, що жодної загрози з білоруського боку наразі немає

22 червня 2022, 21:57
Поділіться публікацією:








Українська розвідка повідомляє, що наразі не має загрози вторгнення військ з боку Білорусі. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону  заявив очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

 Голова розвідки розповів, чи є загроза нападу Білорусі

Голова ГУР запевнив, що жодної загрози немає (фото з відкритих джерел)

Розвідник закликав суспільство заспокоїтися та запевнив, що загрози немає.

"У Білорусі тривають і військові збори, і навчання, укріплення кордону. Зараз відбувається цілий комплекс дій воєнного призначення. Але вони не направлені на ведення бойових дій проти України. На даному етапі жодної загрози з білоруського боку немає – це я з абсолютною впевненістю можу вам сказати. Заспокойтеся, ситуація під контролем", – заспокоїв Кирило Буданов.

Очільник розвідки заявив, що ЗСУ відразу знатимуть,  якщо Лукашенко все ж таки вирішить вступити у війну і напасти на Україну та вживатимуть "адекватні дії".

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що навіщо диктатор РФ вилітає до Мінська – який ультиматум озвучить Лукашенко. Останнім часом перші особи РФ зачастили до Білорусі. У Білорусі побував спікер Держдуми РФ В'ячеслав Володін. Тепер із черговим візитом до Мінська збирається і президент Росії Володимир Путін. Цей візит не випадковий, це чергова спроба дотиснути самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка, щоб той дав команду білоруській армії вступити у війну проти України. На думку військового аналітика, немає жодної іншої мети візиту Путіна до Білорусі. Мета №1 – це змусити Лукашенка прийняти його вимоги. Путін їде дотискати Лукашенка. Олег Жданов зазначив, судячи з того, що відбувається на полі бою в Україні, Росія видихається і як би українським військовим не було важко на Донбасі, видно, що вже немає тієї наступальної машини, яка була у перші місяці війни, навіть у тому самому квітні-травні.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини