Головна Новини Суспільство Війна з Росією Місце тотального знищення росіян: військовий назвав місце, яке може стати пасткою армії РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Місце тотального знищення росіян: військовий назвав місце, яке може стати пасткою армії РФ

Росіян зменшили потенціал наступу на Покровському напрямку, який може для них стати пасткою.

10 вересня 2024, 10:30
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко вважає, що росіяни на Покровському напрямку можуть потрапити у "місце тотального знищення". За його словами, в останній тиждень потенціал наступу армії РФ спав на цьому напрямку.

Місце тотального знищення росіян: військовий назвав місце, яке може стати пасткою армії РФ

Війна в Україні. Фото з відкритих джерел

Військовослужбовець Іван Тимочко в ефірі телеканалу "Еспресо" розповів, куди росіяни почнуть рухатись, якщо їм вдасться захопити Покровськ.

"Покровський напрямок — тактичного рівня напрямок. Щоб досягти успіхів на півдні Донеччини чи на південно-східному напрямку, ворогу потрібно просуватися на напрямку Вугледар — Курахове — Покровськ, щоб створити плацдарм для руху, перш за все, охоплення, зʼєднання кінця самої Донецької області, і щоб потенційно розглядати як плацдарм для руху в сторону Дніпра", — зазначив військовослужбовець.

Тимочко наголошує, що в останній тиждень ситуація в  українському інфопросторі щодо питання Покровська змінилась. Раніше вказували майбутню окупацію міста, як доконаний факт, але зараз, за словами військовослужбовця, "цей накал спав". Тимочко вважає, що з часом прорив армії РФ в бік Покровська може стати для неї пасткою.

"Імпульс або наступальний потенціал, який росіяни мали в цьому напрямку, суттєво знизився, і в них тепер дилема. Якщо окупанти не активізують свої війська в районі Курахове — Вугледар і не досягнуть там якихось успіхів тактичного рівня або не розширять хоча б в цьому напрямку свої фланги, то є ризики, що в недалекому майбутньому Покровський виступ може для них перетворитися у місце тотального знищення", — прогнозує Тимочко. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у разі зменшення допомоги від Заходу, Україна може створити ядерну зброю

Також "Коментарі" писали про те, за що воюють російські окупанти. Військовополонені РФ називають один фактор мотивації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини