Головна Новини Суспільство Війна з Росією За що воюють російські окупанти: військовополонені РФ називають один фактор мотивації
commentss НОВИНИ Всі новини

За що воюють російські окупанти: військовополонені РФ називають один фактор мотивації

Український військовий після спілкування з російськими військовополоненими назвав причину, через яку вони йдуть на війну в Україну.

6 вересня 2024, 11:00 comments1538
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Майор Нацгвардії Дмитро Кожубенко розповів про головну мотивацію росіян йти на війну. За його словами, це фінансові вигоди, які пропонує Міноборони РФ за військові дії в Україні.

За що воюють російські окупанти: військовополонені РФ називають один фактор мотивації

Російські військовополонені. Фото з відкритих джерел

Офіцер секції планування бригади "Рубіж" Дмитро Кожубенко в ефірі "Еспресо" після спілкування з російськими військовополоненими під час якого виявив, що основною мотивацією росіян йти на війну в Україну стало заробляння грошей.

"Головною їхньою мотивацією є заробіток грошей. Хоча, мабуть, це не головна, а єдина їхня ціль. Їм обіцяють велику суму грошей за участь в російсько-українській війні. В принципі, це все", — говорить  Кожубенко.

За словами українського майора, коли росіяни потрапляють на фронт, у них не так багато мотивації, щоб йти на позиції ЗСУ. Проте, російських солдатів відправляють у штурми з наказом, що у випадку відмови їх ліквідують власні військові.

Дмитро Кожубенко також наголошує, що крім звичайних призовників, Росія також має добре підготовлених штурмовиків, які отримують за свої військові дії в Україні значно більші виплати.  

"Також є добре підготовлені елітні штурмові підрозділи окупантів. Вони для цього готувались й нічого іншого робити не вміють. Звісно, вони отримують й інші виплати. Тому, головна ціль окупантів йти на цю війну — заробити грошей, а інша — не померти від рук своїх же громадян", — сказав Кожубенко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський назвав точну кількість полонених росіян, які були захоплені в Курській області.

Також "Коментарі" писали, що речник Кремля Дмитрій Пєсков пояснив, чому Путін збільшив виплати учасникам війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини