Головна Новини Суспільство Війна з Росією Мирні переговори України та РФ: у Держдепі оцінили ймовірність після слів Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Мирні переговори України та РФ: у Держдепі оцінили ймовірність після слів Путіна

У Держдепі вважають, що Путін не виявляє зацікавленості у досягненні миру, незважаючи на свої слова

22 червня 2023, 07:25 comments2784
Поділіться публікацією:

Президент Росії продовжує на публіці вдавати, що він всіляко готовий на мирні переговори з Україною, аби припинилася війна, але насправді за вказівкою Кремля продовжуються вбивства українців, продовжуються атаки на цивільні об'єкти в Україні. Як повідомляє видання "Коментарі", про це під час брифінгу заявив заступник прес-секретаря Держдепу США Ведант Патель.

Мирні переговори України та РФ: у Держдепі оцінили ймовірність після слів Путіна

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

"Путін багато говорить, і залишу на ваш розсуд тлумачити, скільки з того є правдою і скільки — ні. Знов-таки, цілком зрозуміло, що дії Росії не показують жодної зацікавленості в досягненні миру і завершенні війни", — заявив Патель.

При цьому в Держдепі не бачить жодних кроків із боку Росії, що вони готові завершити війну в Україні. Як і кілька місяців тому, так і зараз російські війська атакують цивільну та енергетичну інфраструктуру, житлові будинки, медзаклади в Україні.

Ведант Патель підкреслила найцікавіше, що африканській делегації, яка прибула до Києва з мирною ініціативою, довелося сидіти в бомбосховищі через атаку російських військ, а на другий день вирушити до Росії, де Путін знову розповідав, як він прагне миру.

Читайте також на порталі "Коментарі" — дивовижний візит делегації "миротворців" з низки африканських країн до Києва, що пройшов на фоні ракетного обстрілу з боку Росії і українського наступу, що викликав чимало запитань. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк вважає, що основною метою африканських візитерів було призупинити дію ордера Міжнародного кримінального суду (МКС) на арешт президента РФ Володимира Путіна. Сам путін, з яким представники Африки зустрілися в Пітері 17 червня, наступного дня після їхнього перебування в Україні, традиційно мріяв, що всі свої злочини в Україні росія проводить згідно зі статутом ООН. Про що говорить цей африканський вояж? Чи може у його учасників змінитися враження про цю війну та адекватність путіна? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

22 червня 2023, 09:09

Зараз війна йде по плану путіна, тобто затягується без якихось конкретних результатів. Заходу здається, що ми знекровлюємо росію, а путін економить сили до наступних політичних змін на Заході.


Новини