Головна Новини Суспільство Війна з Росією Міноборони Росії заявило про атаку на Крим: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Міноборони Росії заявило про атаку на Крим: подробиці

Міноборони Росії заявило, що Крим нібито атакували 10 українських безпілотників

1 березня 2023, 16:02 comments1681
Поділіться публікацією:

Оборонне відомство країни-агресора заявило, що 1 березня Крим нібито атакували 10 українських безпілотників і що їх нібито вдалося збити. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться у зведенні Міноборони РФ у Телеграм.

Міноборони Росії заявило про атаку на Крим: подробиці

Крим. Фото: з відкритих джерел

"Запобігли спробі проведення київським режимом масованої атаки безпілотників на об'єкти Кримського півострова. 6 українських ударних безпілотних засобів було збито засобами ППО, ще чотири — виведені з ладу засобами радіоелектронної боротьби", — заявив представник російського МО Ігоря Конашенков.

Він також запевняє, що нібито жертв та руйнувань внаслідок атаки немає.

Зазначимо, сьогодні рад пабліків та телеграм-каналів повідомляв, що на заході тимчасово окупованого Криму в ніч проти 1 березня пролунали вибухи. Їх чули в Євпаторії та селі Чорноморське.                                                                             

Читайте також на порталі "Коментарі" — наприкінці зими російський диктатор Володимир Путін підписав указ про тимчасове припинення участі Росії в Договорі про скорочення стратегічних наступальних озброєнь (СНО-3) зі США, а також новий закон, який забороняє використовувати в РФ більшість іноземних слів. Тим часом італійська розвідка вважає, що Путін провалив основні стратегічні завдання у війні в Україні, але намагається відновити потенціал пошарпаної армії та продовжити тиск на країни НАТО. Про що говорять останні рішення Кремля? Чи можна вважати, що ним уже пішли тріщини – і цей рік може стати для путінського режиму останнім? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини