Головна Новини Суспільство Війна з Росією Міноборони РФ готує ППО над Москвою
commentss НОВИНИ Всі новини

Міноборони РФ готує ППО над Москвою

Росіяни побоюються ударів по Москві, готують ППО

31 грудня 2022, 10:48
Поділіться публікацією:

Майже 2 тис. військовослужбовців у системі протиракетної оборони Москви чергуватимуть на бойових постах новорічної ночі. Як передає видання "Коментарі", про це пише російське пропагандистське інформагентство "ТАРС", цитуючи заяву Міноборони Росії.

Міноборони РФ готує ППО над Москвою

ЗРС С-400. ФОТО РІА НОВИНИ

Як зазначили в головному оборонному відомстві РФ, всього за період новорічних свят та вихідних днів нестиме бойове чергування з протиповітряної оборони будуть близько 20 тис. військовослужбовців.

На об'єднання ППО-ПРО особливого призначення ВКС "покладено завдання з протиповітряної та протиракетної оборони Москви та центрального промислового району Росії".

Також за даними ЗМІ, мешканцям Білгорода у новорічну ніч на міській площі роздадуть карти укриттів.                                                                            

Читайте також на порталі "Коментарі" — Інститут вивчення війни (ISW) вважає, що поки РФ публічно вихваляється, що в неї "ніколи не закінчаться ракети "Калібр", ефективність її ударів по Україні падає, до того ж, країна-агресор демонструє нездатність радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк підкреслює, що прискорення темпів поставок Україні бронетехніки та далекобійних ракет наблизить закінчення війни, а також дозволить знизити кримінальний та корупційний вплив Росії на глобальну політику. ОПУ, а також спрогнозували, як військова ситуація може розвиватися в найближчому майбутньому.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Китай готовий бути глобальним партнером Росії: Сі Цзіньпін зробив заяву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

31 грудня 2022, 11:22

Тут треба віддати належне. В нас хтось хоч слово скаже, вони одразу реагують діями з метою протидії. Не розповідають про шашлики. Як наш потешний ухилянт-мілітарі. Як всі узурпатори намагається створювати собі якийсь особливий епатажний імідж, як терорист Каддафі, але той хоч військовим був і не ухилявся.


Новини