Головна Новини Суспільство Війна з Росією Міністр оборони Нідерландів зробив невтішну заяву щодо боєприпасів для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр оборони Нідерландів зробив невтішну заяву щодо боєприпасів для України

Міністр оборони Нідерландів повідомив, що союзники не зможуть забезпечити Україну боєприпасами

8 вересня 2024, 08:37
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Нідерландів Рубен Брекельманс заявив, що найближчим часом не вдасться повністю забезпечити потреби України в боєприпасах для протистояння російській агресії. Про це він сказав в інтерв'ю "Радіо Свобода".

Міністр оборони Нідерландів зробив невтішну заяву щодо боєприпасів для України

Рубен Брекельманс

Зокрема, на запитання, коли міжнародні партнери зможуть повністю задовольнити потреби України шляхом закупівель боєприпасів у третіх країн або завдяки власному виробництву, Брекельманс відповів, що, враховуючи масштаб російської агресії, Україні знадобиться ще більше ресурсів.

"Зважаючи на масштаби агресії Росії, а також наступ, який вона здійснює, думаю, Україні потрібно все більше і більше. Мені видається, що найближчим часом, на жаль, не буде моменту, коли можна буде сказати, що потреби України повністю задоволені", — заявив міністр оборони.

Він підкреслив, що союзники мають робити все можливе для підтримки України. За його словами, кілька днів тому було досягнуто певного прогресу в цьому питанні, але потрібно зробити ще більше.

Міністр оборони також прокоментував нещодавню атаку на Курську область, зазначивши, що це змінило ситуацію на тактичному рівні. Тепер Росії доводиться не тільки нападати, а й оборонятися, розподіляючи свої сили між Курським напрямком та Донбасом. Брекельманс вважає, що для створення нового стратегічного балансу та посилення українського наступу необхідна ще більша підтримка з боку міжнародних партнерів.

"Ми всі повинні запитати себе, чи можемо зробити більше, і продовжувати діяти з такою ж наполегливістю," — підсумував міністр.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що очільники ЦРУ і МІ6 вперше виступили зі спільною заявою щодо України і послали сигнал Путіну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини