Головна Новини Суспільство Війна з Росією Міністр оборони Італії закликав до переговорів між Україною та Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр оборони Італії закликав до переговорів між Україною та Росією

Очільник Міністерства оборони Італії заявив про необхідність відкрити "дипломатичний та політичний фронт" між Україною та Росією.

24 грудня 2023, 09:07 comments1624
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр оборони Італії Гвідо Крозетто закликав почати пошук механізмів переговорів щодо війни між Україною та Росією. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на італійське видання ANSA.

Міністр оборони Італії закликав до переговорів між Україною та Росією

Очільник Міноборони Італії Гвідо Крозетто. Фото з відкритих джерел

Під час візиту до Польщі очільник Міноборони Італії відвідав італійські війська дислоковані у місті Мальборк. Під час пресконференції Гвідо Крозетто заявив необхідність разом з підтримкою України вести переговори між двома країнами. За словами італійського міністра, крім військового фронту слід відкрити "дипломатичний та політичний фронт".

"Війна триває вже майже два роки, і я вважаю, що поряд і паралельно з військовою діяльністю та підтримкою України важливо йти шляхом, який веде до політичного вирішення. Те, чого не можна досягти військовим шляхом – а досі ми досягли збереження України, яку можна було знищити, і консолідації кордону, який блокував напад Росії – можна досягти, відкривши дипломатичний і політичний фронт, щоб спробувати досягти такого ж результату шляхом мирних переговорів", — сказав Гвідо Крозетто.

Італійський міністр пояснює, що потрібно відновити Україну, однак це можна спробувати здійснити не лише військовим варіантом.

"Те, що було до війни, треба відновити, а те, що не можна було зробити зброєю, треба зробити іншим шляхом", — розповів Крозетто.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з'явилась реакція з Кремля щодо запропонованого Володимиром Зеленським варіанту розпочати мирні переговори про закінчення війни в Україні.

Також "Коментарі" писали, чи погодиться президент РФ Володимир Путін на мирні переговори з Україною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини