Головна Новини Суспільство Війна з Росією Міністр оборони Естонії розповів, коли очікує завершення війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр оборони Естонії розповів, коли очікує завершення війни в Україні

Естонський міністр оборони висловив свої думки щодо можливих термінів закінчення війни між Україною та Росією.

24 липня 2023, 16:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр оборони Естонії Ханно Певкур розповів, що очікує на завершення війни між Україною та Росією до кінця цього року. Естонський очільник Міноборони додав, що війна може закінчитись і швидше, якщо Путін виведе свої війська з території України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю Ханно Певкура виданню РБК.

Міністр оборони Естонії розповів, коли очікує завершення війни в Україні

Керівник Міноборони Естонії Ханно Певкур. Фото з відкритих джерел

Один з найбільших союзників України під час війни – Естонія, вже витратила на допомогу для України понад 1,3% ВВП, що є рекордним показником серед інших партнерів. Також Естонія постійно відстоює проукраїнські позиції в ЄС та НАТО.

Очільник Міноборони Естонії Ханно Певкур висловив свої думки щодо термінів перемоги України у війні.

"Сподіваюся, що перемога прийде в цьому році. Прийде чи ні? Звісно, пан Путін може закінчити цю війну негайно, вивівши свою армію назад до Росії, і тоді війна закінчиться", — сказав Ханно Певкур.

Під час розмови журналісти РБК запитали в міністра оборони  Естонії, чи можуть внутрішні чинники вплинути на війну в Україні, як приклад повстання засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. Однак, Певкур вказує, що "це анітрохи не змінило хід війни". За його словами усе вирішує Путін і без рішень з верхівки Кремля не буде політичного закінчення війни.

Разом з тим Ханно Певкур вказує на силу українського народу та говорить, що українці ніколи не здадуться, поки не звільнять свої території.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що військовий аналітик вказав на помилки, які допустив Захід під час підготовки України до контрнаступу.

Також "Коментарі" писали, що представники з питань оборони США розповіли про ситуацію з ракетами великої дальності ATACMS для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини