Головна Новини Суспільство Війна з Росією Міністр оборони Болгарії розкрив деталі візиту Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр оборони Болгарії розкрив деталі візиту Зеленського

Болгарський міністр оборони розповів, що просив Володимир Зеленський

10 липня 2023, 11:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр оборони Болгарії Тодор Тагарєв розповів, що президент України Володимир Зеленський під час візиту 6 липня передав перелік озброєння та боєприпасів, які необхідні для українських військових. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Sofia Globe.

Міністр оборони Болгарії розкрив деталі візиту Зеленського

Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Болгарії Ніколай Денков. Фото з відкритих джерел

Після зустрічі з Зеленським, вранці 7 липня у Болгарії пройшло позачергове засідання комітету з питань оборони. На ньому болгарського міністра оборони Тодора Тагарєва запитали, яку зброю просив надати президент України. Тагараєв коротко відповів: "Усе, крім авіації".

Міністр оборони Болгарії розповів, що наразі тривають розрахунки щодо запиту Зеленського.

"Україна має величезні потреби, на фронті повною силою йде війна. Це один зі списків, які ми отримали. Питання в тому, що в наших можливостях, що ми можемо дати і за яких умов", – сказав Тагарєв.

Разом з тим Прем’єр-міністр Болгарії Ніколай Денков виступив того дня та вказав, що його країна не надасть нічого, що могло б загрожувати власній безпеці Болгарії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про інцидент під час візиту Володимира Зеленського до Болгарії. Місцевий політик переодягнувся у православного священника та проклинав президента України.

Також "Коментарі" писали про Володимира Зеленського, який назвав умови за яких поїде на саміт НАТО у Вільнюсі. Окрім того, президент України  назвав можливість, коли Путін буде ослабленим та сам шукатиме діалогу щодо припинення війни в Україні. Зеленський вважає, що у російському суспільстві існує розкол, а половина населення перебуває під серйозними сумнівами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини