Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ми виграли свою Курську дугу: у Зеленського заявили про важливий успіх у війні проти РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Ми виграли свою Курську дугу: у Зеленського заявили про важливий успіх у війні проти РФ

Арестович заявив про безпрецедентну підтримку України у світі

23 червня 2022, 08:10 comments1402
Поділіться публікацією:

Навіть захоплення Сєверодонецька на Луганщині не допоможе російським окупантам уникнути стратегічної поразки. У війні відбувся важливий стратегічний перелом. ЗСУ виграли свою Курську дугу. Як передає портал "Коментарі", таку думку у телеграм висловив радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

Ми виграли свою Курську дугу: у Зеленського заявили про важливий успіх у війні проти РФ

Офіс президента. Фото: Українска правда

"Можна сказати, що ми виграли свою Курську дугу, незалежно від того, чи захоплять Сєвєродонецьк. Як заберуть, так і віддадуть", — зазначив Олексій Арестович.

Він звернув увагу також на важливу деталь у підтримці України іншими державами, а йдеться майже про 50 країн цивілізованого світу. На зустрічі у форматі "Рамштайн" міністри оборони майже 50 держав запевнили український народ, що вони до перемоги будуть разом із Україною. Вони готові посилювати військову підтримку України.

Радник голови ОП провів паралель із ситуацією на українському фронті з Курською дугою. На думку Олексія Арестовича, кардинальні зміни вже відбулися і продовжують відбуватися у зовнішній політиці і це, якщо міряти те, що відбувається мірками Другої світової війни.

"Титанічні речі відбуваються зараз у зовнішній політиці. І це якщо міряти мірками Другої світової війни, то ми виграли Курську дугу і, свого роду, Битві за Африку. Це дуже хороші новини", — сказав він.

Нагадаємо, за інформацією голови Луганської ОВА, окупанти стягують резерви до Сєверодонецька, щоб оточити ЗСУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олексій Арестович підтвердив – Україна завдала успішного удару по Криму. Надалі це продовжуватиметься.

Також видання "Коментарі" повідомляло – навіщо Білорусь розміщує на кордоні з Україною дерев'яні муляжі танків: у Мінборони дали відповідь.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини