Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Ми програємо": окупанти скаржаться своїм родичам на великі втрати – перехоплення розмови
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ми програємо": окупанти скаржаться своїм родичам на великі втрати – перехоплення розмови

Загарбники розповідають своїм родичам про перебіг війни в Україні

20 липня 2022, 13:31
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Служба безпеки України опублікувала чергове перехоплення розмови окупанта. Відео було опубліковано на офіційній сторінці СБУ у соціальній мережі Facebook

"Ми програємо": окупанти скаржаться своїм родичам на великі втрати – перехоплення розмови

Армія РФ

Росіяни ніяк не можуть змиритися з тим, що ЗСУ тотально знищує їхні війська під Харковом. А родичам російських загарбників складно змиритися з тим, що їхні "воїни" зазнають шалених втрат від українських захисників. Про це свідчить нова телефонна розмова, яку вдалося перехопити СБУ.

"Ну, це по телевізору вам так розписують у фарбах. Насправді тут зовсім по-іншому. По телевізору такого не покажуть і не скажуть правду ніколи. Ми програємо…" – розповідає окупант своїм родичам.

Окупант визнає, що в їхньому полку залишилося близько 14 танків із 90, а рівень підготовки танкістів та артилеристів Росії дуже низький.

"Вони не можуть потрапити взагалі, просто не можуть", — бідкається загарбник.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що чекати від "Рамштайну-4" — чому у Путіна так схвилювалися новими постачаннями союзників. На даному етапі війни ЗСУ найбільше потребують більшої кількості РСЗВ HIMARS, а також нових систем протиповітряної оборони.

Читайте також про те, що Китай проти США означає за РФ: про що говорить нова заява КНР – у чому загроза для України. Китай довгий час не робив різких заяв щодо російсько-української війни і тепер уже позначив свою позицію.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що   Путін показав, хто його союзники : чому це є небезпечним для України – яка головна загроза від Ірану. Головна загроза, яка походить від співпраці Росії та Ірану – це можливість країни-агресора отримати ударні безпілотники, що може серйозно вплинути на перебіг війни.

Також "Коментарі" інформували про те, що більше не друг президента : з чим пов'язане звільнення Тищенка – чому раптом запахло виборами. Звільнення Баканова, Венедиктової, а тепер і Тищенка – це лише початок кадрових перестановок у владній команді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини