Головна Новини Суспільство Війна з Росією «Ми не маємо права»: Залужний звернувся із потужною заявою до українців
commentss НОВИНИ Всі новини

«Ми не маємо права»: Залужний звернувся із потужною заявою до українців

Валерій Залужний зробив потужну заяву про війну

7 жовтня 2022, 07:22 comments2471
Поділіться публікацією:

Українській землі сьогодні дуже складно, бо на ній триває боротьба, масштаби якої світ не бачив із часів Другої світової. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

«Ми не маємо права»: Залужний звернувся із потужною заявою до українців

Валерій Залужний. Twitter Валерія Залужного

"Ми не маємо права перевести цю війну на наших дітей. Ворога потрібно знищити тут і зараз", — наголосив генерал.

Водночас Валерій Залужний висловив упевненість у тому, що українці можуть позбутися Росії раз і назавжди.

Варто зазначити, що Валерій Залужний систематично проводить телефонні розмови з головою об'єднаного комітету начальників штабів США Марком Міллі. Генерали обговорюють контрнаступ українських військ, обмінюються важливою інформацією про противника та його плани в Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив у своєму Telegram, що восьмий пакет санкцій Європейського Союзу проти РФ завдасть відчутного удару по економіці країни-агресора. Він також коротко перерахував, що увійшло до цього нового пакету. Розширену версію опублікували представники ЄС. Як оцінюєте цей санкційний удар по Росії, введений у тому числі у зв'язку з незаконною анексією окупованих територій Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей України? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — американські офіційні особи вважають, що за серпневим вбивством російської пропагандистки Дарії Дугіної стоїть українська влада. Про це пише The New York Times з посиланням на свої джерела, наголошуючи на невдоволенні США подібною операцією. Про що говорить подібна стаття? Чому з'явилась саме зараз? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини