Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Ми можемо натиснути на кнопку - і салам алейкум": Кадиров загрожує світові ядерною війною
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ми можемо натиснути на кнопку - і салам алейкум": Кадиров загрожує світові ядерною війною

За його словами, "Росія не дозволить собі програти", інакше розпочнеться ядерна війна.

17 січня 2023, 13:02 comments1598
Поділіться публікацією:

Скандальний глава Чечні Рамзан Кадиров знову відзначився погрозами перетворити світ на ядерний попіл, якщо Росію програє війну в Україні. За його словами, "Росія не може програти", інакше розпочнеться ядерна війна і "ми всі помремо". Як повідомляє видання "Коментарі", свої одкровення Кадиров озвучив під час спілкування з чеченськими журналістами.

"Ми можемо натиснути на кнопку - і салам алейкум": Кадиров загрожує світові ядерною війною

Рамзан Кадиров. Фото: з відкритих джерел

"Росія ніколи не дозволить програти у будь-якій боротьбі. Ми можемо натиснути на кнопку – і салам алейкум!", – заявив Кадиров.

Одіозний чеченський лідер заявив, що "нам не потрібний світ без Росії". "Тому нехай нас усіх не стане. Ми потрапимо до раю, а вони — до пекла", — заявив він, процитувавши знамениту фразу російського диктатора.

Рамзан Кадиров неодноразово публічно називав себе "піхотинцем Путіна", підтримував вбивства українців, обзиваючи громадян України неонацистами, а його найманцям дали "особливе завдання" – вбити президента Зеленського.

Читайте також на порталі "Коментарі" — екс-нардеп (один із лідерів ОПЗЖ), кум президента Росії Володимира Путіна, позбавлений українського громадянства Віктор Медведчук , якого Україна затримала з підозрою у держзраді, а потім поміняла на військовополонених, "вийшов із тіні". Він написав статтю в російській пресі, в якій просуває старі кремлівські тези про вино Заходу у війні в Україні, про "необхідність визнати, що Росія має інтереси, які необхідно враховувати в побудові нової розрядки". При цьому всередині самої РФ критикують таку явну спробу Путіна спробувати зробити з Медведчука нового "гауляйтера", як раніше намагалися зробити його з президента Януковича. Про що говорить стаття Медведчука, явно написана під диктування Кремля? Журналісти "Коментарів" із цим питанням звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини