Головна Новини Суспільство Війна з Росією Мешканка Шебекіно про ситуацію в місті: "Ми залишені на самих себе"
commentss НОВИНИ Всі новини

Мешканка Шебекіно про ситуацію в місті: "Ми залишені на самих себе"

Сьогодні свій рейд у напрямку міста здійснили бійці Російського добровольчого корпусу

1 червня 2023, 19:12
Поділіться публікацією:

Про ситуацію у місті Шебекіно, районному центрі Бєлгородської області, у напрямку якого сьогодні здійснюють свій рейд бійці Російського добровольчого корпусу, розповіла місцева мешканка. Про це повідомляють "Коментарі".

Мешканка Шебекіно про ситуацію в місті: "Ми залишені на самих себе"

Мешканка Шебекіно

Вона зняла невеликий коментар на тлі міста, де, за її словами, точаться бої.

"Ззаду мене наше місто Шебекіно, яке горить, усе у вогні — там досі точаться бої, — каже росіянка. — Ми з міста виїхали. Слава Богу, встигли. Вчора ввечері. Дитину відвезли. На місто йде наступ ЗСУ, наших там обмаль. Попередні дні, скільки нас обстрілювали, практично, "відповіді" не було, військових нікого не було. Ми залишені на самих себе. Дійшло це до того, що цієї ночі люди самі всі бігли. Зараз багато хто залишається в підвалах, їх не можуть евакуювати. Когось евакуювали, хтось досі там сидить під обстрілом".

За її словами, вона з чоловіком вивезла з міста дитину, але самі надовго залишати місто не хочуть, бо там їхнє місце проживання та робота.

Зазначимо, що реакція офіційної кремлівської влади була в стилі заяв "все під контролем". Так, прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що президент РФ Володимир Путін перебуває в постійному контакті з профільними відомствами і білгородським губернатором Гладковим, здійснюється підтримка в переселенні мешканців населених пунктів Бєлгородської області, що залишають житло. А сам Путін підписав указ про нагородження голови адміністрації Шебекіно орденом Мужності. У мережі почали з'являтися коментарі про те, що указ Путін видав сам, перебуваючи в бункері, а глава адміністрації Шебекіно показав свою мужність, тікаючи від бійців РДК, спалюючи набігу документацію.

Шебекіно — адміністративний центр Шебекінського району (міського округу). Розташований на кордоні з Україною, за 7 км від річки Сіверський Донець, за 32 км автотрасою від Білгорода на річці Нежеголь. Населення – близько сорока тисяч людей.

Тим часом, спецслужби Південної Кореї розкрили деякі секрети Кім Чен Іна: важить 140 кг.

СБУ повідомила про підозру ще одному ієрарху УПЦ МП.

А російський депутат закликає знищити Велику Британію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини