Головна Новини Суспільство Війна з Росією Мешканці Маріуполя замерзають від холоду: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Мешканці Маріуполя замерзають від холоду: яка причина

В окупованому Маріуполі не ввімкнули опалення

16 грудня 2023, 22:48
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області російські загарбники так і не спромоглися за два роки полагодити систему опалення, через що чимало місцевих мешканців потерпають від холоду, а їхні помешкання продовжують руйнуватися. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає портал "Коментарі".

Мешканці Маріуполя замерзають від холоду: яка причина

Окупанти зруйнували Маріуполь. Фото з відкритих джерел

"У Маріуполі через два роки від початку окупації досі значна кількість вцілілих будинків не підключена до системи опалення. Відтак, місцеві жителі приречені на холод, а їхні помешкання поступово руйнуються", — повідомив Центр спротиву.

У Спротиві також повідомили, що в місті вже котрий місяць спостерігається катастрофа з вивезенням сміття, оскільки загарбники розграбували комунальну техніку, а передача Маріуполю російською владою техніки нагадує більше пропагандистську технологію, позаяк її недостатньо для вивезення відходів.

У Центрі спротиву відзначили, що окупаційна так звана влада продовжує знищувати Маріуполь, який минулого року майже вщент зруйнували російські війська.

Центр національного спротиву також закликав місцевих мешканців надалі інформувати рух опору про позиції ворога, щоби прискорити звільнення та відновлення міста.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що народний депутат від партії "Слуга народу" Мар'яна Безугла запропонувала своїм підписникам розглянути ідею про позбавлення громадянства українців, які втекли від мобілізації в інші країни і не повернулися. Як альтернативну міру "покарання" для ухилянтів-втікачів, Безугла пропонує арештовувати їхнє майно. Раніше народний депутат запропонувала для обговорення законодавчу ініціативу про мобілізацію жінок на тилові посади. Ідея Безуглої спровокувала чимало хейту на її адресу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини