Головна Новини Суспільство Війна з Росією Мер Мелітополя розповів нові подробиці про знищення військової бази окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Мер Мелітополя розповів нові подробиці про знищення військової бази окупантів

У Мелітополі на аеродромі ЗСУ знищили військову базу російських окупантів

3 липня 2022, 23:20
Поділіться публікацією:

ЗСУ знищили військову базу окупантів на аеродромі в Мелітополі. Після обстрілу російські загарбники втекли зі своєї бази та почали рятувати техніку, що вціліла. Про це, 3 липня, в ефірі загальнонаціонального телемарафону  розповів міський голова міста Іван Федоров. 

Мер Мелітополя розповів нові подробиці про знищення військової бази окупантів

Мер Мелітополя Іван Федоров (фото з відкритих джерел)

Чиновник розповів про втечу та порятунок техніки окупантів.

"З 3-ої ранку після перших обстрілів вони почали евакуювати весь особовий склад звідти, о 6-ій ранку, після другого масованого обстрілу, вони почали евакуювати всю техніку, яка вціліла. Можна сказати, що Мелітопольського аеродрому як військової бази рашистів уже не існує", — розповів мер. 

Також Федоров повідомив, що окупанти тікали зі своєї бази протягом 9-10 годин. Після ударів ЗСУ військові склади окупантів кілька годин детонували.  Серед росіян є поранені, а от з місцевих ніхто не постраждав. 

Також відомо, що українські захисники знищили ще одну базу окупантів біля селища Мирне, що недалеко від Мелітополя. Звідти загарбники теж хотіли врятувати свою техніку. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що з'явилося відео, як ЗСУ в Мелітополі знищили військову базу окупантів. Вночі та вранці 3 липня ЗСУ завдали десятки ударів по одній з військових баз російських окупантів у Мелітополі, де почали горіти паливно-мастильні матеріали. Місто огорнуло чорним димом. Детонація снарядів була настільки сильною, що після десятків ударів вибухи тривали кілька годин поспіль. При цьому градоначальник Мелітополя зазначив, що рашисти через підконтрольні собі медіа намагаються подати вибухи як обстріли російських окупантів мирних кварталів міста, але це повна брехня.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини