Головна Новини Суспільство Війна з Росією Мер Києва повідомив, скільки загиблих після удару по "Охматдиту": серед жертв є діти
commentss НОВИНИ Всі новини

Мер Києва повідомив, скільки загиблих після удару по "Охматдиту": серед жертв є діти

У Києві після удару по лікарні "Охматдит" понад 20 загиблих та десятки евакуйованих дітей

9 липня 2024, 11:01
Поділіться публікацією:

Мер Києва повідомив оновлені дані про жертв та постраждалих після трагічного удару по дитячій лікарні "Охматдит". За останніми даними, 94 дитини були терміново переведені в інші медичні установи, вісім з них отримали тяжкі травми.

Мер Києва повідомив, скільки загиблих після удару по "Охматдиту": серед жертв є діти

Трагедія у Києві: мер підтвердив смерть дітей після атаки на лікарню

Зараз у лікарнях залишаються 57 людей, п'ять із яких у критичному стані. За останніми даними, внаслідок атаки загинуло 26 людей, включаючи трьох дітей.

Мер Києва повідомив, скільки загиблих після удару по ”Охматдиту”: серед жертв є діти  - фото 2

Нагадаємо, що 8 липня лікарня "Охматдит" зазнала ракетної атаки. Ударна хвиля і подальші руйнування найбільше торкнулися корпусу токсикології, де знаходяться відділення хронічних та гострих інтоксикацій. У цьому корпусі проводиться діаліз для дітей. За даними слідчих Служби безпеки, для вогневого ураження медзакладу кафіри застосували стратегічну крилату ракету Х-101.

Персонал лікарні та служби екстреного реагування швидко зреагували на ситуацію, забезпечивши евакуацію постраждалих та розпочавши негайне лікування. Наразі основні зусилля спрямовані на відновлення роботи медичних закладів та забезпечення необхідної допомоги всім пацієнтам.

Як повідомили порталу "Коментарі" у прес-службі лікарні, медичний заклад зазнав дуже серйозних руйнувань і потребує величезних коштів на відновлення. Саме тому у лікарні будуть вдячні за будь-які пожертвування на відновлення лікарні.

Допомогти лікарні можна перерахувати кошти на рахунок "Охматдиту". Це можна зробити за цим посиланням

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Білому домі засудили удари Росії по дитячій клініці "Охматдит" та пообіцяли протягом цього тижня надіслати дуже сильний набір сигналів та повідомлень російському диктатору Путіну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини