Головна Новини Суспільство Війна з Росією Мер Харкова налякав перспективами, які чекають на місто. Чого добивається РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Мер Харкова налякав перспективами, які чекають на місто. Чого добивається РФ

Міський голова Харкова Ігор Терехов в коментарі The Guardian заявив, що Росія намагається перетворити місто на сирійське Алеппо. За його словами, без допомоги Заходу місто не зможе обійтися

17 квітня 2024, 12:35 comments4961
Поділіться публікацією:

Міський голова Ігор Терехов окреслив майбутнє міста, яке на нього чекає, якщо в США не буде прийняте рішення із приводу виділення допомоги для України. За його словами, у цьому разі місто стане "другим Алеппо".

Мер Харкова налякав перспективами, які чекають на місто. Чого добивається РФ

Ігор Терехов

Терехов розповів, що загарбники змінили тактику ударів, які вони завдають по Харкову. Зокрема, окупанти докладають всіх зусиль, щоб знищити електропостачання міста. Окрім того, росіяни тероризують 1,3 млн мешканців міста, оскільки регулярно обстрілюють житлові квартали.

Саме тому, розповів міський голова, у Харкові відбуваються позапланові відключення світла, які продовжуються годинами.

Як підкреслив Терехов, для Харкова допомога від США у розмірі 60 млрд доларів, які ніяк не можуть прийняти в Конгресі, має вирішальне значення, адже мова йде про забезпечення міста системами протиповітряної оборони.

Міський голова закликав союзників згадати, що в Україні уже два роки поспіль йде кривава війна, і країна потребує допомоги.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що країна-терорист Росія не відмовилася від ідею захопити Харків. Оскільки зараз вона не має ресурсів для цього, тому вирішила сконцентруватися на його знищенні. Завдання окупантів, змусити мешканців покинути місто та поїхати десь на захід країни чи за кордон. Російські пропагандисти навіть заявляють про те, що необхідно знищувати Харків квартал за кварталом.

Разом з тим президент Володимир Зеленський розкритикував Захід за їх вибірковий підхід до допомоги різним країнам, які потерпають від агресії. Окрім того, він повідомив, що Україна перед союзниками з НАТО вкотре підніме питання про надання додаткових систем ППО, щоб припинити знищення українських міст.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини