Головна Новини Суспільство Війна з Росією Досить виправдань. Зеленський жорстко розкритикував позицію союзників у війні з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Досить виправдань. Зеленський жорстко розкритикував позицію союзників у війні з Україною

Союзники захищають Ізраїль від ударів ракет та дронів і закривають очі на таку саму проблему, яка є в Україні, відзначив у своєму вечірньому зверненні президент Володимир Зеленський. За його словами, така позиція є неприйнятною

16 квітня 2024, 21:08
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський нагадав дискусії, які зараз ведуться із приводу того, що США та союзники мали право захистити Ізраїль від іранських ракет та дронів, проте для України вони цього зробити не можуть.

Досить виправдань. Зеленський жорстко розкритикував позицію союзників у війні з Україною

Володимир Зеленський

Як відзначив президент, за ці два роки війни Україна, дійсно, наслухалася дуже багато всякого. Про те, що є різні конфлікти та різні рівні загроз та рівні ескалації. Хоча, підкреслив голова держави, балістичні ракети та "Шахеди" всюди одинакові.

За його словами, в усіх випадках ідеться про однаково цінні людські життя. На думку Зеленського, людей потрібно захищати від терору на однаковому рівні.

Саме тому, додав Зеленський, Україна зробить запит на скликання засідання Ради Україна – НАТО. На ньому Київ хоче обговорити питання захисту неба, надання систем протиповітряної оборони і надання для них ракет.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Сполучених Штатах заявили про те, що вони не будуть допомагати Україні збивати російські ракети та дрони, як це зробили для Ізраїлю, бо мова йде про різні конфлікти. Вашингтон нібито немає жодних зобов’язань перед Києвом із приводу такого захисту. Також у США заявили, що вважають за краще надати Україні всю необхідну зброю для того, щоб вона могла сама захистити себе. Але правда в тому, що у Конгресі ніяк не можуть ухвалити рішення для виділення допомоги Україні. Західні ЗМІ уже навіть кричать про те, що Україна програє у війні з Росією без допомоги США.

Зрештою, про те, що Україна точно не зможе перемогти Росію у війні без допомоги США, заявив також і президент Володимир Зеленський.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини